- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Sztem nalam vmi gaz lehet. Most raktam fel bnom laptopjara a win10et ugyanazzal a modszerrel, mint az enyemre es az oven szinte azonnal aktivalodott a win10.
A ket eset kozott a kulonbseg:
1, bnom vett laptopot, a product kod az aljan lathato, jelenleg is azon a laptopon van az aktivalt win10.
2, en regen vettem egy laptopot (elromlott), a product kod szinten ott volt az aljan amivel az uj PC-re telepitettem a win7et es aktivaltam (3 eve). erre frissitettem win10et par napja, ami szinten aktivalodott (ki volt irva a systemben) es most, hogy legyalutam es friss telepitest csinaltam, baszik aktivalodni.Kerdezem en, hogy itt a laptoppal vasarolt win7es kod miatt szarakodik az aktivacio? Van erre a problemara vmi megoldas?
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest