- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Doky586 #135063 üzenetére
"Nem lett már ezerszer leírva hogy nem szabad mindenre automatikusan rákattintani..? "
A WU által felajánlott frissítés az automatikus rákanítást jelent mindenre?
Biztosan tudni akartam, hogy az e a felelős az adott hibáért. Mivel előtte csináltam egy biztonsági mentést Macriummal, amivel 2 perc alatt adott esetben visszaállíthatom az előző állapotot, így csak 2 percet vesztettem el. Amúgy is a rendes havi frissítéssel megfog jönni ez a funkció is.
"Hogy kell azt beállítani hogy mindig minden hibás legyen, valakinél meg semmi gond? "
Szoktál olvasni? Minden tényleges hiba minden körülmények között, mindig feltétel nélkül, azonnal mindenkinél megjelenik?
Ezekről nem hallottál?
A Windows 10-en jelentkezők hibáknak a lehetséges okai:
1. User speciális beállításai, hibás driverek, softverek telepítése. Erre mondják, hogy össze gányolta a gépet.
2. Malware kerül a gépre.
3. Speciális szoftver környezet.
4. Speciális hardver környezet.
5. Microsoft elrontotta a kódot.
6. Ezek bármilyen kombinációja.
Az 1-es pont a leggyakoribb, de a többi is jócskán okozhat gondot.
Hát ezek valamelyike miatt nem jelenik meg minden hiba mindenkinél. Az első okot kizártam az ismételt opcionális telepítéssel, mert a médiakészítő az általam módosított beállítások zömét visszaállította.
Azért nem kellene csípőből ilyen tudálékosnak lenni. Az tudom, hogy itt néhánynak a Microsoft által állandóan ellenőrzőt Windows 10-et használnak, különleges hardverrel és szoftverekkel és ezért soha, semmikor semmilyen hiba sem szokott náluk előfordulni. Még az sem, amit a Microsoft később javít, mert náluk már eredetileg is javítva volt. Attól, hogy nálad nem jelentkezik előfordulhat még másnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OpenWRT topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- War Thunder - MMO Combat Game
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest