- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz tibor23 #25605 üzenetére
06 80 sajat halozatbol (ertsd: nem roamingolva) hivva ingyenes. Ha mobilrol indittott hivasra nem szponzoralja a hivott az ingyenesseget, akkor bemondast kapsz, hogy mobilrol nem hivhato.
06 40 regen helyi I. percdijas volt, amivel az volt a gond, hogy a mobilos elofizetoket a szolgaltatok telibeszopattak, mert nagyon sok tarifacsomag hiaba tartalmazott x perc (ami akar vegtelen is lehet) lebeszelhetoseget, a 06 40-es hivasokat kulon tarifan jol kiszamlaztak mindenkinek. Nem olcson. Ezt szuntettek meg vegre a tavalyi ev kozepen, hogy ennek hivasa ingyenes, talan meg azt hiszem egy evig, utana teljesen megszuntetik a 40-es szamokat es felszabadul a szammezo. A cegek egy resze amugy nem vallalta be az ingyenesse tetelt, es egy mezei pesti szamra valtoztatta az ugyfelszolgalat elerhetoseget (akar arra, amit eddig kulfoldrol hivhato szamkent publikaltak, mert jellemzoen az is valami egyszeru szam volt).Hogy ez a 8 eves tortenet mennyire valid (akar most, akar akkor, na azt viszont nem tudom).
-
tomazin
veterán
válasz tibor23 #25605 üzenetére
rosszul tudod.
a 80as zöld szám belföldről ingyenesen hívható. minden szolgáltatótólAz innen indított hívások már csak egy kis szeletét teszik ki a teljes forgalomnak.
honnan? 80as számról?A 40-es "helyi tarifával hívható" számnak sincs már semmi értelme.
az előbb írtam le, hogy most már ez is ingyenes, 80assal egyenértékűezt a telekomra érvényes dolgot felejtsd el kb 200 telefonszolgáltató van az országban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest