- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
20300 - 20201
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Megnézem, tapasztalat van felőle? Stabil? Ha nem kell fizetni akkor abban mi a jó nekik? (utána járok csak így elsőre furcsa)
Azt hiszem tmobil volt az a sim. Első aktiválás után adott 1giga netet, utána feltöltést követően azon az áron (kb 2ezer) már nem kapsz olyan jó net csomagot. Sőt talán az a 1giga egy hétig volt érvényes és utána lehetett a kétezerbol venni csomagot? Nem emlékszem
Nekem egy hétig tökéletes hiszen annyi időre megyek általában.. -
Herbali
tag
-
törölt tag
A legtöbb kollégám Alditalkot használ. Bármelyik Aldiban beszerezhető, és neten, kamu adatokkal is aktiválható. Én inkább roamingolok. Havonta két hetet vagyok kint. A Telenor 1GB roaming adat 3500Ft/hét. Ebből szoktam kettőt rendelni. Az ehhez szükséges feltöltésért kapok annyi bónusz netet, amennyi elég itthon a másik két hétre. Ennek az előnye az, hogy az 1 -es zónában (EU) bármelyik ország, bármelyik szolgáltatójának a hálózatára rá tudok állni. Németországban a Telekom D 4G -t szoktam használni. De, ne gondold, hogy teljes a lefedettség! Sztem nem állnak túl fényesen a németek. Most hallottam a rádióban, hogy az állam valami komoly támogatást tol a főbb utak netes lefedettségének javítására.
Alternatívaként az autópályás kutakon SMS -ben tudsz bármilyen számra (Magyarra is) Wifi kódot kérni. Ez számonként 1óra Wifit ad 24 órán belül. Továbbá, kamionos Hofokban lehet free wifit is találni. De, ezek többnyire leterheltek, mert az összes kolléga ezeken skype -ol. -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
Én sehogy. Van a kamionban egy teló (német SIM), beépített kihangosítóval. Egymással és a céggel ingyen beszélünk, de előfordul, hogy a megrendelőkkel is egyeztetni kell. Ezért, a német számokat fizeti a cég. Mivel a sofőrök nagyrészt Magyarok, ezért nekünk nem nagyon vannak magánbeszélgetéseink német számokkal. Pláne nem vezetékesekkel. Ezért nem nyomozza a cég, hogy ügyfélhez tartozik -e egy hívott vezetékes szám. Megnéztem a Browsercalls oldalán a német központjuk számát. Ez egy ugyanolyan vezetékes szám, mint a budapesti központé. Ezt hívom a német telóról és megadom a külföldi (pl. Magyar) célszámot.
-
zeon.hu
nagyúr
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Én magam is rég óta használom a voip hívás amikor hazatelefonalok. Olyan opció létezik hogy voipon keresztül elérhető vagyok helyi tarifán?
Konkrét példa, megyek Magyarországra és veszek only net kártyát, jó lenne ha el tudnának érni telefonon is addig. -
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
A Nokia N82 volt a sztár, amikor VOIP -ozni kezdtem és az utóbbi három évben összesen nem volt 10 GSM hívásom. Ha lenne vmi egetverő buktatója, akkor sztem tudnék/tudnánk róla.
Nagyon tetszik, amikor olvasgatom a szolgáltatós GSM percdíjakon sopánkodó hsz. -eket, miközben az én havi költségvetésemben egyáltalán nem szerepel tételként a kommunikáció. Veszek netet és ennyi. -
vg
veterán
Mi már három hónapja használjuk ketten a stuntcalls-t, 10 euróból lement kettő, pedig szinte minden nap hívjuk egymást pár percre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyulavezir
aktív tag
Csütörtök óta lement a számlámról közel 40cent és az összes telefonomat (nem ingyenes irányba) a StuntCallson keresztül hívtam. Sikerült a tárcsázót is beállítani, így tényleg semmi kompromisszumot nem igényel a Voipos hívás. Elég szkeptikus vagyok még, mert ha ez így folytatódik, akkor eléggé komoly megtakarítást eredményezhet.
(és egyelőre nem látom a buktatót...) -
törölt tag
-
Fecogame
veterán
-
Zeki
nagyúr
-
Sayuar
senior tag
-
törölt tag
Mivel napok óta nem működik a Hanstel oldalon a percdíj összehasonlító, tudnátok nekem hasonló árösszehasonlító oldalakat írni, vagy meg tudnátok írni, hogy most melyik Dellmont klónnál a legolcsóbb a mobilhívás magyarországi irányba? Köszi.
-
feel2006
tag
-
roKas
tag
Én nagyon zöldfülű vagyok ebben a témában, de véletlenül kipróbáltam a CSipSimple nevű klienst és ez rögtön telepítésnél felajánlja, hogy beépül a gyári tárcsázóba választható menüpontként.
-
gyulavezir
aktív tag
-
tybsen
addikt
Nálam most olyan történt stuntcalls-nál, hogy a normál tárcsázóból hívva azt a hibaüzenetet kapom, hogy "A hívás sikertelen." Eddig ment, a voip app-ban még mindig működik, de a normál tárcsázóban ez van. Mindjárt újraindítom a telefont, az gondolom megoldja. De mi lehet ez?
Szerk.: telefon újraindítás után működik újra
-
törölt tag
-
Zeki
nagyúr
Valszeg a SIP beállításnál nem adtad meg a weboldalon, hogy mindig küldje a számod. Aztán valszeg az a tárcsázó rosszabb kodekkel megy.
-
gyulavezir
aktív tag
Tudnátok abban segíteni, hogy a Google tárcsázót hogyan tudom pl a StuntCalls-al összehangolni?
Mert ha a StuntCalls appból telefonálok minden szép és oké, de igen ergya a tárcsázója ezért a gyárit használnám, ott viszont a beállítások után ismeretlen számot ír ki a hívott félnél és a minőség is sokkal rosszabb.
Miért lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget! -
menyuskahh
tag
Én momentán összehasonlítottam a kettőt, a stuntcalls-os appal a hangerők rosszul voltak beállítva és beállítás után is szoftveresen volt rossz a hang, mobilevoip alapbeállításokkal jó volt, és a minőség is rendben volt, mindkét esetben wifiről. MTK chipsetes telóval.
-
zeon.hu
nagyúr
-
edk-
őstag
-
antal750
senior tag
-
vgyuri
őstag
-
törölt tag
Az xShortcut pro -val szoktam ilyeneket csinálni. Tulképp ezt a Launcher -nek kéne tudnia, csak hát...
Így néz ki ennek a parancsikonnak a "háttere" a Telenor telefonszámával: -
Zeki
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
Az előbb próbáltam a legújabb MobileVoipon, hogy ha csinálok egy parancsikont, ami csak egy DIAL intent és a telefonszám, akkor a rendszer felajánlja a Telefont és a MobileVoipot. Ha a "mindíg" -et választom, akkor onnantól a DIAL -os parancsikonokra (gyorshívó gombokra) mindíg a MobileVoipot indítja. A GSM hívás CALL -ként indul, tehát abba nem kavar bele.
-
zeon.hu
nagyúr
Mobilevoip és Rebvoice van nekem, de mindkettőből régebbi verzió, mert a frissítések után nem tudtam automatizált hívást (pl widgetről) indítani velük (nem találtam megfelelő activityt).
Így szépen aláírattam Zipsigner-el, így kerülgetni se kell a playen, mert nem akar frissíteni. -
radicspeter1
őstag
-
KTU
addikt
-
radicspeter1
őstag
Valaki használja/kipróbálta már a google playről a MobileVoip-hoz nagyon hasonlító Stuntcalls alkalmazást? A verzió számokat nézve az frissebb, s lehet hogy jobb is.
-
gyulavezir
aktív tag
Na, akkor ezt most elmentettem kedvencekbe és kezdem a próbát, mert már régóta érdekelt a dolog! Nagyon köszi előre is!

-
KamuMazsola
őstag
-
Zeki
nagyúr
Te, nem próbáltam. Én itt a faluban 3G-n is órákat eldumáltam hiba nélkül a Nokia E52-vel, SIP-en, ami szinte olyan volt mint egy célhardver. Busz és vonat jó ideje kimarad az életemből, autózok. 4G-n meg olyan skype videotelefonálást nyomtam az autóstartóból, hogy az amcsi rokon is csak nézett, milyen jó a minőség, miközben a városból vezettem haza.
Nyilván nem mindegy hogy milyen a lefedettség, mennyire terhelt a cella ( az asszony melóhelyénél hiába volt 3G, nem tudott voipozni, kapott egy 4G-s iPhone 5C-t, időnként megkérdem, hogy te most mobilevoippal hívsz, vagy simán, mert nem hallok különbséget, és mindig azzal hív, vagy whatsappal), meg nem mindegy a teló sem, meg hogy melyik progival működik jól. Ezt ki kell tapasztalni. -
guppy
őstag
-
Zeki
nagyúr
Miknek a cserélgetésével?
Igazából a legtutibb stabil hangminőség célhardverrel (ip telefon) van, aztán ájfón. Utána már a millió féle android mind másképp kompatibilis a pár finarea programmal (mobilevoip és klón programjai, sipgo), illetve a millió féle sip programmal meg kodekkel.
De mostanában nekem minden okés. -
4Grider
félisten
Persze, a fiókban több kimenő hívószámot is be lehet állítani (egyszerre egyet támogat).
Nem tudom milyen csomagok cserélgetéséről írsz, a voip hívások általában nem érik el a sima hívások minőségét, pontosabban hívásonként változik a hívásminőség (jó minőségű netet használva). Vacak netet használva meg előjönnek egyéb problémák is. Ennek ellenére már sok ezer percet beszéltem Dellmont klónokat használva, így állítom, hogy megfelelő eszközökkel viszonylag jó minőségben használhatóak. -
guppy
őstag
-
4Grider
félisten
-
guppy
őstag
-
4Grider
félisten
Azért gyorsan tegyük hozzá, hogy az összes Dellmont ToC-ban benne van, hogy az inaktív fiókokat inaktiválhatják. És szokták is, attól függetlenül, hogy van-e rajta egyenleg, vagy nincs.
-
radicspeter1
őstag
N5 guppy kollégának itt válaszolok, hogy ON is legyen neki itt

"StuntCallnál is meg van szabva mennyi idő alatt kell elhasználni a feltöltött pénzem ?"
Nincs megszabva, jól is néznénk ki ha így lenne

-
Stanlee
őstag
Client timeout (408) hibakoddal nem sikerult az ephone-t felhivnom, probaltam a username es a telszam@sip.ephone.hu kombinaciot is. Szoval valoszinuleg nem engedik a sip-uri-t. Amugy nekem most van ket kulonbozo helyen is meg elofizetesem (sipgate es 1&1), ezek kozul egyik sem engedi mar a sip-uri hivast kulso vagy nem tars halozatbol.
Szerk.: a sipbroker szerint a digi-nek mennie kellene, szerintem ne username, hanem a telefonszam@register001.digi.hu sip-uri cimmel probalkozz. A telszam szerintem 06xxxxxxxx formatumu lehet.
-
KTU
addikt
-
allfinanz
senior tag
Ephone felhasználót és numadikus digi sip címet nem lehet felhívni?
Hívás fogadás nem megy a
-> user@sip.ephone.hu
-> user@register001.digikabel.hu
SIP címekkel, csak a hozzárendelt telefonszámokkal engedi. -
noorbertt
őstag
Nincs üres kártyám, szóval lehet ezt ki hagyom. Ebay-en persze nincs eladó

-
instantwater
addikt
Egyszerre jutott eszünkbe a dolog

Ha a linken rendeled meg akkor ingyenes a kártya.
Pár nap alatt megjött, próbáld meg megrendelni és kérlek számolj be a fejleményekről akár UK területen akár magyarországon.Utólag kell kidobni a havidíjas permium voicet, mert különben a második hónaptól chargeolná a kártyád.
Lehet hogy nekem azért nem csatlakozik fel sehol mert kidobtam a peáremium voicet? De hát annak megtartásával már messze nem ingyenes a történet.
A bankkártyát törölni azt hiszem nem lehet, max cserélni. Használj egy üres kártyát...
-
instantwater
addikt
-
noorbertt
őstag
Akkor ha jól értem megrendelem és utána a kártyámat le is tilthatom róla?
Abszolút nem megy neked a net rajta?
Most megyek én is Magyarország felé, lehet ki próbálom bár nem biztos hogy ide érne addigra -
Magnat
veterán
-
asdf_
veterán
-
Magnat
veterán
Üdv,
off a téma, de gyakran szokott szó lenni a net lassításról: tegnap elértem a keretemet (Telenor vmi üzleti), amiről sms-t kaptam és persze a netezés is baromi nyögvenyelős lett ... gondoltam, Speedtest-tel megmérem, mennyire lassítottak: nagy meglepetésemre viszont a normál 4g értéket hozta (110/40), plusz megmértem egy másik oldalon browserből és ott is elég magas értéket kaptam (80/2). Azóta több mérést is csináltam Speedtest-tel és mindig hasonló eredményt kaptam. Esetleg akinek lassítva van éppen a telefonján a net, nem mérne egyet? (Egyébként meg óvatosan a Speedtest-tel, a fent említett sebességek mérésénél mérésenként 160-180MB-ot használ, ha hinni lehet a telefonom statisztikájának)
-
törölt tag
Évek óta csinálunk rendezvényeket a népligetben, az Építők csarnokban. Azon a környéken tuti, hogy fullos 4G -je van a Telenornak.
-
KamuMazsola
őstag
-
Sayuar
senior tag
-
KamuMazsola
őstag
-
KTU
addikt
Valami freki teszt és sípolt veszettül.

-
Sayuar
senior tag
-
KamuMazsola
őstag
Szia!
Múltkor ígértem, hogy a népliget, Könyves Kálmán körút, mester utca útvonalon megnézem a telenor elérhetőségét. Jelentem nem szakaszok, a ligettől a ferencvárosi kocsiszínig mobilvoip-voipblaser kombóval végigsétálva telefonáltam. Nem volt semmi gond. Azóta többször jártam arra és szintén rendben volt a telenor 4G.

A mérés az 1-es villamos népligeti megállójában. -
Zeki
nagyúr
-
Sayuar
senior tag
Ha egy vállalkozás/cég esetében a honlapjukon/ászfükben nincsenek a szabályok kellően/egyértelműen lefektetve, akkor a vásárlónak van igaza.
Aki ezt nem tudja/nem hajlandó felfogni, az nem érdemli meg, hogy szolgáltatónak minősítsük, és menjen vissza a kapa nyeléhez...Maradok a voipblazernél:

-
Zeki
nagyúr
Így van. Nem tudják felvenni pár dellmont klónnal (stuntcalls) az árversenyt (mert azért dellmontéknál is vannak olyan klónok, amik vaskos percdíjakat írnak ide), mert a bestvoipresellingtől ennyiért kapják a perceket:
Hungary (Landline) Ft 1.250
Hungary (Mobile) Ft 5.938Én még olyan oldalt nem láttam, ami erre csak mondjuk 10%-ot tett volna rá.
Nekem a minőségük okés, igaz nem a szokásos 5060-as porton megy a hívás.
Anno a kuponos akciókkal jól feltöltöttem az egyenlegem, ez most másodperces számlázással fogy el. Többségében meg rövideket telefonálok. -
törölt tag
-
Sayuar
senior tag
olcsomobilhivas befejező sztori
Arra kérek mindenkit, jól gondolja meg, ha ettől a cégtől vesz VoIP szolgáltatást.
Számomra egy csalódás. Alább a történet:
2015 második felében beregisztráltam. Feltöltöttem az egyenleget. A hívás szinte mindig visszhangzott, semmivel se nem volt jobb, mint a dellmont klónok.
Ennek ellenére úgy gondoltam, adok még egy esélyt nekik.
A böngészőm kezdőoldalának az olcsomobilhivas.hu –t állítottam be. A napi 12 Ft/oldallátogatással összejött az 1200 Ft. Gondoltam teszek még egy próbát velük, tavaly óta telefont is cseréltem….
Küldtem egy érdeklődő levelet a pontok beválthatóságával kapcsolatosan, erre jött a kupon, amit nem kértem. A beválthatóság erre a hónapra korlátozódik, amit sehol nem írnak, csak ha már megjött a kupon.
Az 1490, 1990, 2490 Ft-os csomagok esetében nem lehet beváltani az 1200 Ft-os kupont. Erre sehol se nem hívják fel a figyelmet.Pár levelet küldtem nekik, amiben próbáltam szembesíteni őket a kommunikációjuk anomáliáival.
Megoldás lehetett volna: kértem, hogy írják vissza a fiókomhoz a pontjaim, melyeket levonva, öntörvényűen küldtek egy 30 napig érvényes kupont. De e helyett arra próbáltak „ösztönözni” hogy használjam csak el a kupont, töltsem fel az egyenlegem 3600 Ft-tal, mert csak abból vonható le az 1200 Ft-os kupon (így lett volna a percdíjuk 7 Ft, versus stuntcall 4 Ft). Ha ez nem tetszik, törölhetem a fiókom. Megtettem.
Konklúzió: kuponozhatsz fél évig, a dellmont klónokkal akkor se nem tudják felvenni az árversenyt.
-
Zeki
nagyúr
Akkor már nem vonják le. A Surf csomag 890-jét az elején vonják, és onnantól 30 nap. Ha közben átváltasz, akkor többet már nem vonódik le.
-
radicspeter1
őstag
-
Zeki
nagyúr
Domino 5.

A NapiNet kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható.
-
radicspeter1
őstag
Srácok, milyen díkcsomagba menjek T-nél hogy ne legyen egyátalán mobil netem és időszaki díjam sem...?
Alapból Domino Díjcsomagban van az ember új simnél igaz?Az ok csak annyi, hogy blue-t használok 500Ft/hó inkább mint T-t 890-ért...
-
tibor23
senior tag
-
Stanlee
őstag
A UK vagy ir mobil(elofizetes)ed percdijas vagy all you can eat tipusu? Ha korlatlan perc van benne, akkor a dellmont valamelyik behivoszaman keresztul hivod a magyar vezetekes vagy mobil szamot amivel beszelni akarsz. Ez a callthrough valtozat.
Ha nem korlatlan az elofizetesed, akkor callback-kel hivod a magyar szamot, igy a te mobilod fele a percdij + kapcsolasi dij + magyar iranyba a percdij amit fizetsz. (ha jol emlekszem a callback csak akkor mukodik, ha legalabb addig van internet, amig a szoftver a hivasinditast kezdemenyezi a dellmont-nal - majd a tobbiek megmondjak, hogy ez igy van-e).
Az, hogy melyik dellmont klont hasznald, erdemes egy arosszehasonlito oldallal kivalasztani, az alapjan, hogy mobilt vagy vezetekes iranyt hivnal tobbet.
-
kareszkaresz
tag
Sziasztok!
Ha nem veszitek zokon a kerdesem. Tagba szakadt hazank fia angliából, írországbol hogyan tud most a legolcsobban kijonni ha telefonalni szeretne sokat, es itthoni vonalas esetleg mobilszamot szeretne hivni?
A slussz poen, hogy a kinti wifi nem mindig elerheto. Es itthon sem fizetunk elo mobilnetre tehat a 0621 is csak otthon mukodhetne wifin, ahol meg mar amugy is ingyen lehet beszelni. Elvileg.Szovla esetleg valaki akinek bejaratott modszere van erre?
Elore is koszi az infokat. Es bocs h nem olvastam vegig 20ezer bejegyzest. A keresot meg nem tudom h kell leszukiteni egy adott topicra, ritkan hasznalom.
udv
-
törölt tag
Valamiért ez a Grundwire sem akar nekem összejönni. Ha hívom a saját GSM számomat, akkor kicsöngök, tehát az account beállítás rendben. Ha más számot próbálok hívni, akkor a hívás szerinte él, mennek a másodpercek, de semmilyen hang sem jön a telóból és a headsetből sem. Hiába nyomom át speaker -re, akkor is néma marad.
-
herdsman12
őstag
-
Zeki
nagyúr
Köszönöm! Nem nekem lesz, egy másik fórumon akart valaki tesztelni, egyenlegfeltöltés előtt.
-
KTU
addikt
-
Sayuar
senior tag
-
KTU
addikt
Jött pár sms a nymgo-tól, 1,5 éves az accountom, nagyon ritkán használom,
indítottam pár hívást hazai vezetékes irányba.
40 másodperces hívások, 0,01$ helyett, 0,02$-t vont le.
Az nymgo alkalmazás persze a hívás végén 0,01$-t mutatott, de a valóságban a dupláját fizettem érte.Kiírt percdíjak:
Hungary Landline
0.009 USD/min -- 2.4962 HUF/min
0.081 USD/sms -- 22.4654 HUF/smsHungary Mobile
0.055 USD/min -- 15.2543 HUF/min
0.081 USD/sms -- 22.4654 HUF/smsAmúgy az alkalmazás egész jó lett, bluetooth jól kezeli, rögzíthetünk hívást is.
Az alkalmazás sajnos csak és kizárólag nymgo acountal megy (másra pl. delmont nem lehet rávenni)Így sajna drága, lassan fogy el az 5$ feltöltésem.
-
Zeki
nagyúr
Van ezeknél a betamax/dellmont klónoknál valami ingyen hívható teszt szám?
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
KTU
addikt
-
törölt tag
Most szembesültem azzal, hogy az új, Talkband B2 BT headsetem mikrofonja nem hajlandó a MobileVoip -pal kommunikálni. Most jön a gyári SIP kliens teszt, de van vkinek kipróbált módszere BT headsethez (mono, de A2DP -ként jelentkezik fel)? Nem gond, ha fizetős és nem vagyok VOIP -tiltós csonagban.
-
feel2006
tag
-
gorbep
őstag
-
sumsang
aktív tag
Igen olvastam, sőt értettem is a kérdést, csak egy szintén ingyenes alternatívát írtam még le. Az pedig evidens, hogy egy eszközre értelmetlen, sőt lehetetlen is ugyanazzal az accounttal beregisztrálni. Én nem is ezt írtam, hanem azt, hogy amennyiben ugyanaz a dellmontos account nem csak a nevezett PAP2-re van beregisztrálja, hanem egy másik eszközre ( más ATA-ra, mobil(ok)ra, egyéb kliensre is) akkor nem valószínű, hogy azt hívja a sip urval, amit/akit tervezett hívni. Ugyanis a felhasználók zöme nem csak egy eszközön használja ugyanazt a dellmontos accountot. Persze a Neo-ra is ugyanez vonatkozna, de a Neo-nál ugyanazt az usrert nem szokták több eszközre regisztrálni.
-
Stanlee
őstag
A kerdes arra vonatkozott, hogy a most meglevo konfiggal hogyan tud a ket ATA kozott ingyen kommunikalni. Mindket ATA-n minden marad a mostani beallitasok szerint, ketszer nem regisztral be egyik se, mert a browsercall-os a voipblazer-es sip uri-t hivja, a masik meg forditva. A sip uri-nak pont az a lenyege, ha a szolgaltato engedelyezi, akkor nem kell az ingyenes hivashoz ugyanazon szolgaltatonal lennie a hivonak es a hivottnak.
-
sumsang
aktív tag
Igen, ez is egy megoldás, de a hátránya, hogy más eszközön (pl. mobilon, másik ata-n, stb) nem szabad ugyanazt az accountot beregisztrálni.
Mivel a pap2 kettő vonalat kezel, ezért célszerű egy nomadikus vs földrajzi számot beregisztrálni a második vonalnak, hogy hagyományos módszerrel is hívható is legyen, Ezek a szolgáltatók hálózaton belüli hívásai ingyenesek. A Neophonex-et ehhez még fel sem kell tölteni. -
Stanlee
őstag
Nem kell a masodik vonalat hasznalnod, eleg ha a sip URI hivast inditod barmelyik keszulekrol, mivel mindketto dellmont engedi a sip uri hivast.
A legegyszerubb az lenne, ha mindegyik PAP2-ben valamelyik gyorshivora a PAP2 webes feluleten beallitanad a masik keszulek sip URI-jat (felhasználónév@sip.szolgáltató.com)
Mivel nincs PAP2-m nem tudom megmondani, hol van erre pontosan lehetoseg, de remelem valamennyit segitettem.
Szerk: megeloztek, tul lassan irtam....
-
edk-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
20300 - 20201
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem egy hétig tökéletes hiszen annyi időre megyek általában..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)