- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #31471 üzenetére
Ha 28 Ft-ra emelnék,még akkor is kisebb lenne az emelés (12%), mint amit a postpaid előfizetőknél emeltek. Ez a 8% emelés viszont még majdnem barátinak is mondható, annyira, hogy az már gyanús. Valószínűleg akkor a mobilnetet fogják jobban emelni...
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31320 üzenetére
de kap, világít kéken a gomb.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31175 üzenetére
Oké. Köszönöm. Megcsinálom.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #31169 üzenetére
Az analóg vonalat csak rá kell dugni, nincs szükség a konfigjára.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31163 üzenetére
Akkor most mi a megoldás? Nincs saját router. De a Pesti lakásban sem volt, és ott tökéletesen működött. Most elhoztam anyámhoz vidékre, és itt nem megy.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12 #31163 üzenetére
A kérdés a digi mellett az, hogy nála van-e saját router.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31156 üzenetére
-
asdf_
veterán
válasz
herdsman12 #31156 üzenetére
0000
-
v-man
őstag
válasz
herdsman12 #30529 üzenetére
Ha már stuntcalls, 1 eur közelébe ért az egyenleg, kb 2 éve töltöttem rá utoljára. Erre érdemes pénzt tenni, vagy van ajanlottabb delmont klón manapság?
-
ACE-
addikt
válasz
herdsman12 #29897 üzenetére
Akkor Te sem tudsz erre megoldást? Senkinek nem tűnt még ez fel?
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
herdsman12 #29541 üzenetére
Nem.. De meg van... - egy vékony oldalrészben volt és nem vettem észre.. (balfék volgyok..), de még szerencse.
Most a a Fonio beállításával játszom - nem sikerült idáig... (5060 port továbbítva, regisztrációs adatok beadva - Registration failed) -
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #29439 üzenetére
Csak most néztem meg, de most megy az INUM.
-
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #29262 üzenetére
Isteni, köszönöm!
-
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #29202 üzenetére
Kétlem, hogy ez komolyabb forgalmat generált volna, viszont a Viber-Viber igen és az is ingyenes.
-
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #29198 üzenetére
Ez volt az egyetlen lehetőség általánosan használt mobilos alkalmazásról hívni INUM számot.
-
asdf_
veterán
válasz
herdsman12 #28661 üzenetére
Nekem a kezdetek óta egy vagy két óra eltéréssel mutatja a nem fogadott hívásokat. Hiába van időzóna meg szinkronizálás beállítva. De tökre nem érdekel, így nem foglalkoztam vele 5 percnél többet.
-
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #28601 üzenetére
Köszi, ezeket a linkeket én is megtaláltam, de a gyakorlatban nem működnek, kizárólag a Viber>Inum működik. Azóta az Ippi oldalról is eltűnt a Skype áthívás lehetősége. Ezért kérdeztem megy-e a gyakorlatban valakinek? Amúgy is a Skype-t lehet, hogy letörlöm a gépről, ha már csak a 8-as verzió fog menni.
-
tibor23
senior tag
válasz
herdsman12 #28596 üzenetére
Rendszeresen hívnak mostanában (mióta itt olvastam) Viberről az INum számomra. Tökéletesen megy minden szempontból. G722 HD kodek nem működik így, gondolom a Viber app nem támogatja. Az nagyon érdekelne ha visszafele lehetne voip-ról viber-re hívni, de ennek nyomát sem látom a neten.
Az Ippi hirdeti, hogy létezik Ippi>Skype és Skype>Ippi de nekem az sem megy. Ha valaki tud bármelyik valós működéséről, azt nagyon szívesen venném. -
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #28570 üzenetére
MobileVOIP (Finarea) alkalmazást nem használok.
Groundwire, Dellmont (BETAMAX) --> Gigaset A510 IP, ippi vagy Callcentric Inum szám hívása
CallingCredit: NEM működik
DiscountVoip: működik
StuntCalls: működik
VoipBlazer: működik
Ezeket teszteltem hirtelen.Így nem sűrűn hívok Inum számot,
inkább saját hálózaton belül telefonálok
ippi --> ippi
Callcentric --> Callcentric
Fonio --> Fonio
vagy
Linphone --> Linphone -
p.t.r
aktív tag
válasz
herdsman12 #28362 üzenetére
Érdekes, hogy stuntcalls-szal nekem is működik, callingcredittel viszont nem.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
herdsman12 #28322 üzenetére
Aha koszi. én tegnap/ma szembesultem vele...
Csak bejovore használtam tegnapig
Fritz box van nalam is és a családtagoknál, és a dellmontos accomat használtam ingyenes hivasra egymás kozott de az a problema hogy random teszthivasokat kaptam kulonbozo szamokrol. 00200 0200 stb.Nem tudtam rule-t felállitani hogy ne csorogjenek, ugyhogy bejovot a dellmontra nem engedelyeztem.
Senkinél nem jelentkezik ez a random teszthivas problema?
Ugy látom ingyenes 21 es szám már nem nagyon van. Most szamot regisztrálok a sipgate.co.uk n ahogy Instantwater nagymester javasolta anno.
-
zagloba
aktív tag
válasz
herdsman12 #28240 üzenetére
Nem! Csak egyszerűen töröltem az appot!
-
DIEGO15
őstag
válasz
herdsman12 #28090 üzenetére
A bétát próbáltam, abban több lehetőség van a beállításra, de a lite verzióval sem megy.
-
asdf_
veterán
válasz
herdsman12 #27815 üzenetére
Velhetoen az, hogy a hatarozatlan ideju szerzodest 8(?) napos hataridovel felmondhatja az ugyfel.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
herdsman12 #27697 üzenetére
Megpróbáltam csipsimpl-lel azzal se működött wifivel, de mobilnettel tökéletesen
-
bzolika10
aktív tag
válasz
herdsman12 #27695 üzenetére
Nincs. Akkor holnap lehet hogy futok egy kört a tarral.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
herdsman12 #27693 üzenetére
Minden be van jelölve
-
edk-
őstag
válasz
herdsman12 #27575 üzenetére
Online csak egy SIM rendelhető igazolványszámonként. Tehát személyenként háromig el lehet jutni (személyi, jogosítvány, útlevél). ...janak farfekvéses süncsaládot.
Boltban ezután is lehet venni üres SIMet 500 Ft-ért. Így 2000 Ft-ba kerül a 3x1GB net. És marad 13 percnyi beszélgetésre elegandő egyenleg.
-
edk-
őstag
válasz
herdsman12 #27559 üzenetére
Online vagy boltban?
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #27293 üzenetére
Őszinte leszek. Fogalmam sincs. Kitöröltem mindent, majd újra létrehoztam a kapcsolatokat, és egyszercsak megjavult.
-
betyarr
veterán
válasz
herdsman12 #27293 üzenetére
ez engem is érdekelne,ha netántán így járnék egyszer.
-
mcll
senior tag
válasz
herdsman12 #27064 üzenetére
Weboldalukra a login is lassabb mint szokott lenni. A fórumuk meg csak részben megy...
-
olloczky
senior tag
válasz
herdsman12 #27030 üzenetére
Jogos kérdés de nem
Most ezt a törlést megcsináltam, hátha segít. Mert valóban, nem a kezdetektől csinálja, csak vagy 2 hete kezdte el.
-
LámaZ
addikt
válasz
herdsman12 #26889 üzenetére
Megrendeltem a Reengert, tehát ez a meccs le van játszva.
Amúgy, lehet, hogy SIPdroiddal tudja a 4G-t. -
Zotyatv
tag
válasz
herdsman12 #26823 üzenetére
Köszönöm az ötletet!! Egyelőre rendelnek a családtagok, de figyelek a lejárati idő utáni lemondásra.
-
Zotyatv
tag
válasz
herdsman12 #26808 üzenetére
Köszönöm! Azt írja, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatásra. A 10 db kártya milyen időszakra vonatkozik? Évente vagy az elmúlt éveket is figyelembe kell venni? már több éve voipozok és a net miatt 3 havonta veszek simeket. Lehet kimerültem?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
herdsman12 #26348 üzenetére
Köszi! Miután kiléptem a tesztelésből, már nekem is megjelent az 1.53, ami gond nélkül működik.
-
zagloba
aktív tag
válasz
herdsman12 #26295 üzenetére
Én is erre gondoltam de 50/30 Mb/s 39ms! Szerintem nem itt van a gond!
-
noorbertt
őstag
válasz
herdsman12 #25574 üzenetére
Bocs sokszor nem értenek
Szám kijelzés meg van oldva. Stuncall weboldalán be lehet állítani így nem kell az appon keresztül csinálni semmit.
Visszahívás mint mobilvoip program esetén "callback" hogy nem neten megy a telefonálás hanem küldök két hívást a szervernek majd össze kapcsol.
-Bar zoiper esetén mindig tisza a hang érdekes módon. -
KILLERLALA
tag
válasz
herdsman12 #24936 üzenetére
Vegyél egy normális telefont !
A Xiaomit meg dobd a kukába ! -
schferenc77
aktív tag
válasz
herdsman12 #24687 üzenetére
Szia!
Nekem 42.207 (422070000000 / V42.00) a fw verzió. Honnan lehetne leszedni a 240-est? A saját GUI-járól azt mondja, ez az elérhető legfrissebb fw.
Újabb kutakodás után találtam egy router-re utaló nyomot. Mindenhol azt írják, hogy az ilyen menet közben elmegy a hang az hálózati/router hiba lesz. Több SIP-es oldalon is írták, hogy némely routerben elég gyatra a SIP-ALG implementáció, érdemes kikapcsolni. Ráadásul egy másik oldalon pont az én routeremre írták (RT-AC66U), hogy egy októberi fw frissítésben default on a SIP-ALG, és javasolt a kikapcsolása.
Szóval kikapcsoltam a SIP-ALG-t a routerben, meg szélesebbre vettem az RTP port beállítást (16384-16482) ephone javaslat alapján.
Próbálkozunk 2-3 napig, ha még mindig fennáll a hiba, akkor megy a FR a Gigaset-re.
-
outdoor
aktív tag
válasz
herdsman12 #24240 üzenetére
Az lehetett az. Mert bluetooth használatával nálam is megjavult. Mindkét felett rögzíti. Mert be volt állítva a bluetooth felismerés.
-
outdoor
aktív tag
válasz
herdsman12 #24226 üzenetére
Zoiper Béta sem rögzíti a másik fél hangját!
Mi lehet a hiba?
Fülhallgatóval használom, engem rögzít.
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #24153 üzenetére
Legközelebb olyan Delmont klónhoz regisztrálj ahol van sipszerver, amennyiben sipkliensel szeretnéd használni.
VoipYo-nál nincs ilyen kapcsolódási lehetőség,
csak Finarea alkalmazásokkal tudod használni."Voipyo-t próbáltam beállítani Gigaset A510IP-n, de nem működik.
Sip szerver helyére egyszerűen "voipyo.com"-ot írtam.
Merre nézelődjek, router, port, bármi?"kb. mint ha azt kérdeznéd:
Van egy "mezei" biciklim, hova tankoljak bele a benzint hogy működjön?
Már a kormányt és a csengőt is lelocsoltam, de nem megy.
Ha esetleg a kerekekre és láncra locsolok? -
Zeki
nagyúr
válasz
herdsman12 #24153 üzenetére
Az SIP teló. Nem megy rajta a mobilevoip.
-
KurtCobain
őstag
válasz
herdsman12 #24151 üzenetére
A VoipYo-nál nincs sip szerver, így nem fog működni. Amúgy meg az adott dellmont szolgáltató domain elé kell a sip. is. (Pl: sip.freevoipdeal.com).
-
pietrrr
aktív tag
válasz
herdsman12 #23996 üzenetére
Unalmas már ez a parttalan vita...
Lapozhatnánk? -
válasz
herdsman12 #23984 üzenetére
Olvasd el mit írtam az előfizetésről és vágni fogod.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #22777 üzenetére
Tulképp annak indult, mert naívan azt gondoltam, hogy a telefonszám az számnak minősül, amibe ugyebár nem nagyon fér bele a "+" karakter. De, aztán kiderült, hogy a telefonszám az szöveg.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #22768 üzenetére
Így szoktam meg.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
herdsman12 #22768 üzenetére
Vannak telefonok amin nincs + azoknál a 00 van,,,,
-
LámaZ
addikt
válasz
herdsman12 #22721 üzenetére
-
KamuMazsola
őstag
válasz
A kártya aktiválva van?
-
KTU
addikt
válasz
CVC kód [link]
e nélkül nem is fog sikerülni,
sőt weben se fog vásárolni semmit.
nem csak itt. -
válasz
- olyan esetekre találták ki a CVC2-t, amikor a pin kódot nem lehet használni
- a CVC1 kód a mágnescsíkon van rajta, ahhoz kell a pin kód is -
válasz
herdsman12 #22719 üzenetére
most tudta vagy nem tudta a cvc kódot?
a kód helyét jól mondta az ügyintéző
-
HXY
addikt
válasz
herdsman12 #20333 üzenetére
Más telefonban és azonos SIM-mel próbáltad?
-
davao
tag
válasz
herdsman12 #20333 üzenetére
Tippre szolgáltatói korlátozás. Próbálj meg egy VPN megoldást felrakni és azon keresztül kipróbálni.
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #20317 üzenetére
Denwa itthoni WiFi-re csatlakozik azonnal (NeoPhone és StuntCalls account), mobil netre (Telenor) nem csatlakozik, regisztrációs hibát jelez.
Alkalmazás adatok törlése nem segít, vmi más ötlet? -
kiskkas
tag
válasz
Köszönöm a irásod, igy rögtön regisztrálódott.Hivásfogadással van még némi gondom.
zeon.hu : köszönöm, de ilyen szájbarágos leirásra vártam
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Nem lehet, hogy kilövi a teló, ha nincs használatban?
Védett alkalmazások vagy ilyesmi beállítás nincs a telón? -
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #20219 üzenetére
Valami freki teszt és sípolt veszettül.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
herdsman12 #20146 üzenetére
EMUI van, itt is vannak engedélyek, de ez csak az értesítéseket jeleníti meg.
Állandó ikonra gondoltam, ahogy pl a zoiper is kiteszi, ha be vagyok jelentkezve. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
herdsman12 #20034 üzenetére
Wifi-wifi váltásra gondoltam, mivel nálam a mobilnet mifiről jön, amit a telefon wifiként kezel.
Nem az idővel van gondom, hanem mint írtam, néha nem kapcsolódik a zoiper újra.Tiszta telepítés meg ajánlott, sok hiba forrása lehet ennek hiánya.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
herdsman12 #20016 üzenetére
Nálam elérhető a neophone/zoiper páros.
Nincs a telódon "Védett alkalmazások" vagy hasonló a beállításokban?
Zoiper beállítások-csatlakozás-ébren tartás ki van pipálva?Egyetlen bajom a zoiperrel, hogy wifi váltáskor nem mindig (kb 20-30%-ban) maradok elérhető, mert azt írja, hogy regisztráció sikertelen. Ha ilyenkor kilövöm a futó alkalmazások közül és újra indítom, akkor ismét jó.
Erről jut eszembe:
Somatom!
Tamással nem beszéltél mostanában a Recent listáról Robot ügyben?szerk:
Nem a zoiper beta-t töltötted le? Az nálam se volt jó.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
herdsman12 #19983 üzenetére
Régebben próbáltam telekom és bluemobil kártyát is. Mindkettő a telekom hálózatát használta, viberen és társain az üzenetküldés ment a hanghívás nem. Jelenleg telenor praktikum plusz netet használok megelégedetten. Utolsó GSM hívásom tavaly augusztusban volt, Péteri külterületén, nem volt csak 2G.
-
radicspeter1
őstag
válasz
Köszi, akkor Surfel kezdek én is!
-
Sayuar
senior tag
válasz
herdsman12 #19986 üzenetére
-
törölt tag
válasz
A Telenor biztosan nem korlátozza a VOIP -ot. Legfeljebb úgy, hogy az adott helyen nincs kellő sávszélesség.
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19607 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19607 üzenetére
Groundwire
fizetös -
milenda
tag
válasz
herdsman12 #19530 üzenetére
Tényleg, szám elé még nem próbáltam. Köszi!
-
v-man
őstag
válasz
herdsman12 #19516 üzenetére
Végre ma volt időm és sikerült beállítanom az A510IP-t, a routerem volt a ludas. Invitel által adott butított router, csak a LAN1 portja igazi, a többi IP-tvre való nem netezésre. Beiktattam a régi saját TPLINK routert, így már megy is minden
Köszönöm a segítséget, figyelmet.
-
v-man
őstag
válasz
herdsman12 #19513 üzenetére
igen, meg a routernél is látom a csatlakoztatott eszközöknél ugyanezt az ip-számot.
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19513 üzenetére
Ezt nem is tudtam.
Használatit olvasni luxusBeléptem a routerbe és megnéztem milyen IP-t osztott a Gigasetnek.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #19452 üzenetére
Nem volt még, de ha az Android működéséből indulok ki, akkor sztem símán belecsörög. Sajnos, ezt most nem tudom tesztelni. Volt a Reengernél az a jelszóváltoztatásos ügy. Közben lejárt a nullás egyenleggel rendelkezésre állási idő és most a számomon "előfizető nem kapcsolható". Azt sem tudom, hogy ilyenkor honnan kéne indítanom a visszaállítási folyamatot.
Más.
Sajnos, úgy tűnik, hogy kukáznom kell a MobileVoipot. A lock alkalmazásom (C Locker pro) rosszul reagál a MobileVoip proximity kezelésére. Ebben egyértelműen a lock alkalmazás a ludas, de a sok hasznos funkciója miatt azt nehezebb lenne kiváltani. A fejlesztő meg tojik reagálni. Tud vki ajánlani BC -hoz egy olyan klienst, aminek el tudom magyarázni, hogy ne foglalkozzon a közelségérzékelővel? Majd E-Robottal megoldom úgy, hogy ne kavarjon be a lock működésébe. -
mizu
aktív tag
válasz
herdsman12 #19428 üzenetére
Oké. Szóval analóg telót egy linksys pap2t-vel kötném routerre. Szolgáltató ötletem nincs.
-
milenda
tag
válasz
herdsman12 #19428 üzenetére
Két nap szünet után ismét feszültség alá helyeztem a Gigasetet, hogy kipróbáljam a factory resetet vagy egy másik módszert, amely a Linksys ATA-nál már egyszer bevált. Nem volt egyikre sem szükség. Azonnal regisztrált mindkét accountra a készülék. Ki érti ezt? Köszönöm a segítséget.
-
milenda
tag
válasz
herdsman12 #19424 üzenetére
Ezt is kipróbáltam, újból beírtam mindent, elmentettem, de ez sem segített. De mint írtam, a Gigaset.net-re sem lép fel, pedig ott nincs mit beírni. A frissítési lehetőséget nem vettem észre (te hol látod?), de ez aligha lehet akadálya a működésnek. Köszönöm a tippet.
-
mizu
aktív tag
válasz
herdsman12 #19404 üzenetére
Olvastam. Kicsit átfogóbb az értelme, csak nem bonyolították. Nem csak PC és butatelefonok használhatják. asztali IP telefonokon is működik, ami összetettebb előkészítési folyamatot jelent, mint egy voip appot telepíteni. A régi összefoglalót is elolvastam. Szóval még egyszer: egy analóg vonalas számot hívhatok voip hálózatból. Visszafele hogyan működik? Hogy lesz számom, amin egy mezei előfizető felhívhat?
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19302 üzenetére
Csak a NeoPhone, ha 0 költségből akarod megoldani.
Ha esetleg földrajzi szám kell, akkor Fonio.
Delmont nem egészen jó erre, vagyis igen,
a SIP URI, de az szerintem macerás. -
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19300 üzenetére
Avval a számmal megy ki a hívás, amit beállítasz weben.
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19289 üzenetére
Akkor valamit elirtal.
Felhasnaloinev, jelszo, sipszerver.
vagy ez lemaradt:
weben engedelyezd a sipszervert,
telelefonszam beallitas.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Filmvilág
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával