- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Zello-ban be lehet állítani, hogy a bejövő üzenetet csak jelezze, de ne játssza le?
(Kicsi fiam néha túl lelkes)
-
törölt tag
válasz
instantwater #20998 üzenetére
Nekem anno pont ettől lett szimpatikus. A FAQ -ban erre kerek-perec azt írták, hogy akkor buktad az accountot. Mivel minden kliens oldalon titkosítódik, ezért ők sem tudják a jelszavadat, így segíteni sem tudnak, ha elfelejted.
-
válasz
Sayuar #20991 üzenetére
Ha szép emailt akarsz, akkor regisztrálj egy saját domaint, és akkor lehet keresztnev@vezeteknev.hu az email címed. Vagy ha tényleg annyira gyakori a vezetékneved, hogy a domain is foglalt, akkor hello@keresztnevvezeteknev.hu vagy akármi.
Nekem szerencsére elég ritka a vezetéknevem, így szép keresztnev@vezeteknev.com os címem van. Szerencsére enyém a keresztnev.vezeteknev@gmail.com is. A gmail jó, de gondolkozom azon, hogy mindenhol átállítsam saját domainesre, mert jelenleg az is a gmailben landol, és ha valami történik a gmailel, vagy én is megfigyelés mániássá válok, akkor bármikor le lehet cserélni a gmailt, és a saját domainest mindenhol elfogadják, és még egy önéletrajzon is jól mutat.(#20992) KTU
Felhőmentős csodára van egy LastPass nevű chrome pluginos csoda. Nálunk a cégnél a vezetőség ódákat zeng róla, hogy mennyivel kényelmesebb mint a KeePass féle backupolgatós megoldás, de mi csak a céges accountokat tartjuk benne, nem merjük rábízni a privát adatainkat 😃
De most játom, hogy Somatom kolléga is említette.
Na de mi van, ha elfelejted azt az egy jelszót? Tudom, van google authenticator, de az is csak plusz egy point of failure, és az sms es kód küldés csak a premium verzióban van. Oké, a telefonodat is elhagyhatod. Abbahagyom 😃 -
HXY
addikt
Az lesz, mint az SMS-nél volt.
Minél többet beszéltek róla, annál hamarabb fogják betiltani, aztán majd sírhatunk, hogy a hívásaink egységesen egy központi számról mennek ki. -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
"hiperszuperegybőlfelhőbemenős"
Online adatoknál mindenképpen neten vagy, tehát kb. mindegy a "felhőbemenősség". Szerintem az a fontos, hogy kliens oldali titkosítást használjon. Én sok éve LastPass -t használok és nem túlzás a neve. Tényleg csak egyetlen jelszót kell tudnom, semmi másra nincs szükségem, mert automatikusan be is léptet a megjegyzett oldalakra (ha akarom). Bármilyen gépen, bármilyen platformon hozzáférek. -
KTU
addikt
válasz
Sayuar #20991 üzenetére
'kis jegyzetfüzetem tele van különböző kontókkal és azok jelszavaival (mindenhova más a jelszó)."
KeePass Password Safe [link]
tud magyarul, jelszót generál, nem hiperszuperegybőlfelhőmentős, de biztonságos, csak a kulcsfájlt és az adatbázis fájlt kell lementeni, jegyzetet adhatsz hozzá stb. meg persze a mesterjelszót megjegyezni.
majd 10 éve használom rengeteg adattal, most 500kb amit mentegetni kell. -
Sayuar
senior tag
válasz
anadroid #20987 üzenetére
hm....
Nekem teljesen más a tapasztalatom a yahooval kapcsolatosan: mindig, azonnal megjönnek a levelek.
Ezt a postacímet még 1999-ben csináltam, minden ismerős ezt tudja. tudom van levéltovábbítás opció is...de szentmentalista típus vagyok.
Szeretem a hivatalos alakú levélcímeket: keresztnév pont vezetéknév kukac szolgáltató. A nevem átlagos (olyan nagypéteres), és csak itt volt elérhető fent említett formátum (a kispista569 típusúaktól falra mászok).
Szóval ezért lett yahoo.
Gmail fiókot az android miatt regisztráltam, az kevésbé szépre sikerült.
Ezen kívül van 2 digi accountom is: mindegyik ugyanolyan mint a yahoo-s, csak értelemszerűen a kukac után más. A hivatalos dolgokat a digis címekre regisztráltam be: átutalás utáni visszaigazolások, bankkártyás vásárlások, díjnetes levelek...stb.PayPal-al nem bajlódok: egy kis jegyzetfüzetem tele van különböző kontókkal és azok jelszavaival (mindenhova más a jelszó).
A hungarofonnal kapcsolatos infókat köszönöm!
-
anadroid
senior tag
válasz
Sayuar #20982 üzenetére
A yahoo a legmegbízhatatlanabb nagy levélszolgáltató. Rengetegszer feltörték, millió számra loptak el jelszavakat. Amikor egy nagy cégnél rendszergarázdálkodtam, a yahoo tiltva volt, a levelezést gyakran 4-8 órával is késleltette. Szóval inkább örülj, hogy nem engedik.
Az utalás mellett befizethetsz bankfiókban is, az ingyen van. Sőt kérésre PayPal is van, némi felárért.
6000-es port: van
sip2.hungarofon.com:6000
sip3.hungarofon.com:6000 -
Yahhher
aktív tag
válasz
truefx #20984 üzenetére
Egy másik táp kell hozzá inkább :-)
Viccet félre téve, én is csak annyit tudtam mérni rajt, hogy megvan az 5volt, de gondolom nem bírta tartani minimális terhelésre sem.... Egyébként szerintem menthető lett volna a tápom, mert szét kellett szednem a kábel+csati miatt, és hát a kondik eléggé megkerekedtek :-).B.
-
sparks
senior tag
válasz
Sayuar #20982 üzenetére
Nekem sok évvel ezelőttről maradt ilyen előfizetésem. Az igazi érdekessége ennek a szolgáltatónak az, hogy a caller ID bármi lehet. Szépen meg lehet tréfálni bárkit, hogy pl. a 107-ről vagy 112-ről keresik
Én ilyet sosem tettem/tennék bár ma épp április 1. van...
Amúgy a másodperc alapú számlázás is picit jobb, mint a többié. Régebben ezt használtam értesítésekre, hívásonként pár másodperc, tökéletes volt. -
Sayuar
senior tag
válasz
anadroid #20981 üzenetére
azóta kiderültek az "okosságok"
- yahoo mail tiltólistán van, válasszon másik email szolgáltatót
- az egy dolog, hogy 332 Ft-ért váltják az eurót, de nincs bankkártyás fizetés, csak utalás
- 6000-es port sincs (sip.hungarofon.com 5060 port, stun.hungarofon.com 3478 port)
.....
azt hiszem így hanyagolom a dolgot -
KTU
addikt
válasz
truefx #20978 üzenetére
Minden kábel kihúz,
csatlakoztatod a tápkábelt, és valamelyikbe a telefont,
telefonon tárcsázol * * * * (4 darab csillag) "Linksys konfigurációs menü"
beütöd: 73738#
1 gomb, megerősít.
adapter reset-el és újraindul.A tápot teszteld előtte, ahogy Yahhher fórumtárs írta.
Nehogy ezért keljen kukázni az adaptert.Nálam is volt már hogy a hálózati adapter tönkrement.
ilyet rendeltem, jobb mint a hozzáadott. 3,5$Linksys PAP2t visszaállítás
-
truefx
aktív tag
Linksys PAP2T egyik LEDje piros, többi zöld színnel folyamatosan világít, netet kap, betárcsázni nem tudok, hogy factory reseteljek... Kuka?
-
Magnat
veterán
válasz
fordfairlane #20973 üzenetére
Egy Dellmont bármelyik sip szerver tökéletes lenne egyenleg nélküli accountokkal, csak a mobil eszközökön eszi az akkut a folyamatos sip kapcsolat... Én inkább kipróbálnám azokat a messengereket, aminek van jó pc-és és androidos kliense, h hol a legjobb a minőség…
-
KTU
addikt
válasz
fordfairlane #20969 üzenetére
Túl sok faragás nem kell.
Asztali alkalmazást letöltöd és a "Fiók varázsló"-val regisztrálsz 2db fiókot.
Nem mellesleg ez a PC-s kliens egész jó! Delmont klónok, vagy bármi más is működik.
Több accuont-os kezelés, hívásrögzítés!Androidos kliens, őő hát nekem nem jött be.
Ezért Zoiper-t állítottam be.
E-mail címre küldik a beállításokat.Ingyen hívásra egész jó.
Szerintem ajánlott G.711 codec-ek használata, mind kétoldali kliensen, főleg ha van normális mennyiségben és minőségben net / mobilnet.Üzenetek is átmennek, persze jóval butább minta Telegram.
Amúgy telefonálásra, androidra bármelyik SIP kliens jó a beváltak közül.Linphone, ingyen hívás, telefonálás
-
pc360
addikt
válasz
fordfairlane #20973 üzenetére
Mennyit tesz a saját SIP kiszolgáló? Elég egy szerveroldali applikáció, némi IP címezés meg egy hoszt-megadás a másik félnek? Ilyenje is van a Zoiper-nek?
-
pc360
addikt
válasz
fordfairlane #20969 üzenetére
Hmm, szeressük a zópen source-t. Köszi, ez szimpatikus! A Play pontszám már kevésbé.
#20970: És ha az MTI-nél is április elseje van?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
allfinanz #20945 üzenetére
"PhonePower: 25 USD havonta es korlatlan magyar vezetekes es mobilhivas!"
Nem tudom rosszul látom-e de drága hazánk benne van a $19.95 -os country-csomagban is!
(#20965) maroni -vodafone-roamingdíjeltörölés :
""Nem hiszem mert az MTI-re hivatkozik! ""
Géza, ne politizálj!
-
KTU
addikt
válasz
Joe123 #20966 üzenetére
Igazából nem érint, vitamaxal.
Eddig volt erre is ingyen "EUHAZAI",
De ezt megszüntették, és marad az egységes roaming tarifa.
Jól gondolom?Esetleg más ingyen GSM hívásfogadás az EU-ban,
nem VoIP, nem havidíjas előfizetés, nem kinti sim?OK hogy pár FT, a hívásfogadás,
mennyi is?
4 - 5Ft?
Eddig ingyen volt,
és különben is,
ne legyen már több, mint a VoIP hívás díja. -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
[link]Ha valakit érdekel!
Üdv -
Stanlee
őstag
válasz
#79335424 #20946 üzenetére
Koszi. Az O2-nal nem tudtam a webes feluleten regisztralni, fel kellett hivnom oket, habar jofej volt az ugyfelszolgalat, nem tetszett, hogy ugy kezelt, mintha tudna, kamu cimmel regisztralok - a valos cimemet adtam meg nekik. Azota is kuldozgetik a leveleiket felevente. blau.de mukodott webrol, ami vezetekes szamot ad, ott volt eddig csak ellenorzo levelem.
-
pc360
addikt
Whatsapp, Viber, imo, Kakao - na, pont az ilyen hulladékok miatt kérdeztem rá, hogy van-e valami pici, célszerű. Akkor marad a Hangouts próba, hátha bírja 512 ramon... :]
Chatprogramból is Telegramot használok azzal, akivel lényeges, ehhez hasonlóan normális program voip-ben ezek szerint még nem létezik.
-
KTU
addikt
TeamSpeak-nek valahol szerveren kell futnia.
Ha épp csak mobilok kommunikálnának akkor is.
Neked kell üzemeltetned valahol, otthon vagy bérelsz.
Erre a célra szerintem drága, folyamatos költség.
Plusz az alkalmazás is 500Ft mobilonként, igaz ez 1x-ri.Whatsapp, Viber ennek van pc-s kliense is, de "Delmont VoIP hívás gyilkos",
van még pár pc klienses alternatíva:
imo, LINE, KakaoTalk,
Hangouts, ez meg alap minden droidon és pc-n böngészőből gmail-nél.
stb. -
pc360
addikt
-
Magnat
veterán
Akkor felesleges a Mobilevoip, az akkor poén, ha a rendes telefont akarsz hívni. A Zello hangminősége sztem nagyon jó, de az egy walkie-talkie szerű csoda... A többiek közül nem tudom melyiknek jó a minősége, Whatsappon néha szoktam beszélni, az nem rossz de nem hibátlan. A TeamSpeak kliens úgy tudom fizetős és ugye szerver is kell hozzá.
-
pc360
addikt
Hi! Tudtok egyszerű vo-ip programot Androidra? A TeamSpeak menniyre ajánlható? Ha kell hozzá, a szerverbeállítás nem lenne gond, amúgyis szemeztem már vele. Mikrofonom nincs, ezért szeretném telón keresztül megoldani a dolgot. A hangouts is rendben lenne, de most egy régebbi KitKat-ra kerülne, ahol jó lenne egy apróbb, célszerű program.
Most nézem az összefoglalót... ezek szerint MobileVoIP?
-
allfinanz
senior tag
PhonePower: 25 USD havonta es korlatlan magyar vezetekes es mobilhivas!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Magnat #20939 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem
https://www.bestvoipreselling.com/dashboard -
Magnat
veterán
válasz
zolka95 #20928 üzenetére
Nem feltétlen, pl. a Digi esetében biztosan nem ugyanaz a lefedettség mint a Telenornál, mivel a Digit nem engedik fel 4g-re, tehát ahol a 2g-3g gyenge vagy nincs, ott nem lesz lefedettség Digin, Telnoron meg igen. Bluemoilenál ha jól tudom, nincs ilyen, csak azt akartam mondani, h nem egyenesen következik az azonos lefedettség a közös hálózatból.
Az egy Paypal acc -> több Dellmont acc témához: még vagy 7-8 évvel ezelőtt amikor az Internetcalls volt kb az egyetlen ismert Dellmont klón itthon, egy ismerősömnek regeltem accountot és akkor nem engedte kifizetni a Paypalommal, mert a sajátomat is azzal fizettem és azt végül sima kártyás fizetésként sikerült megoldani, de le nem tiltotta egyiket sem a Dellmont, egyszerűen visszadobta vmi üzenettel a fizetést, aminek kb az volt a lényege, h egy Paypallal csak egy accountot fizethetek. Azóta ez tuti mexűnt ahogy már többen mondták, én is elég sok accountra fizettem egy Paypallal.
Jah és még egy érdekesség azokból az időkből, egy darabig nem kellett semmiféle telefonszám ellenőrzést csinálni, bárki nevében (illetve számával) tudtál hívást indítani ... jól meg lehetett vele viccelni embereket -
anadroid
senior tag
Holnap hajnali 2 órakor igen nagy áremelkedés lesz a Dellmont nagykereskedelmi szolgáltatásainál Ausztria irányába. Vezetékes és mobil 17-szeres (tizenhétszeres), speciális számok négyszeres tarifával szerepelnek a kiküldött előzetes árjegyzékben. A Voicetradingé itt található:
Voicetrading standard tarifa excel tábla 20160401
Ugyanilyen arányú emelés várható az összes ún. white label szolgáltatónál (ahol * van a felhasználónévben).
Ez nem áprilisi tréfa!
Kiemelt példa:
Irány, időpont, régi percdíj, új percdíj
Austria [FIX] 2016.04.01. 2:00:00 (2016.04.01. 0:00:00 UTC) 0,00469 € 0,09000 €
Austria [MOB] 2016.04.01. 2:00:00 (2016.04.01. 0:00:00 UTC) 0,01096 € 0,17972 €
Austria [SPC] 2016.04.01. 2:00:00 (2016.04.01. 0:00:00 UTC) 0,02272 € 0,08835 €Nem tudni, hogy az egyéb szolgáltatásoknál mi lesz, tehát csak óvatosan!
Az is lehet, hogy a tavalyi magyar tarifakiugráshoz hasonlóan most is elketyerintettek valamit.
-
anadroid
senior tag
válasz
Silious #20920 üzenetére
Régebben úgy volt, hogy ha kettőnél több felhasználónévre akartál kártyával, PayPallel, egyéb hasonlóval feltölteni, akkor letiltotta az összes ilyen módot, és az örökre úgy maradt. A Local Bank Transfer drága, lassú, és kevesebbet töltenek fel, mint amennyire befizettél, ugyanis a magyar gazemberek külön díjat vonnak tőled is, meg a Dellmonttól is, és a Dellmont csak a sajátjáról tud. 10 eurónyi befizetésre nekem volt, hogy csak 9,18-at töltöttek fel. Jelenleg a 10 eurós feltöltés 4288.29 HUF a K&Alibaba és a 40 ***-nál. Legjobb esetben is holnap délutánra lesz előle valami. A viszonteladós feltöltés 3800 forint a legolcsóbbnál (voip.hun, arany kategóriás, a lista tetején. Telefonszám és egyéb információ a Details-re kattintva.). Ha igyekszel, és be tudod fizetni vagy át tudod utalni a pénzt még ma, akkor egy órán belül feltöltik.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több voip oldalon is (stuntcalls, Voipblazer) próbálkoztam egyenleg feltöltéssel, több e-mail fiókommal is.
Ami történik, hogy Paypal-al ha akarok fizetni, akkor, mint ahogy fentebb is írták páran, hibával kilép (mintha nem lenne a kártyán elég pénz, netkártya), majd utána le is tiltja. Netkártya lévén próbáltam VISA fizetési módot, ott a telefonszámot akarja első körbe ellenőrizni, de mivel már más mail fiókon megerősítettem ezért nem akarja elfogadni, majd ismét letiltja, és csak azt a pár fizetési módot hagyja.
A kérdésem az lenne, hogy van erre megoldás, mert ha látom nem egyedi eset, vagy a „Local Bank Transfer”-el érdemes fizetni, nem hosszú az átfutási idő? -
-
St3ven
addikt
A MobileVOIP BlackBerry OS10-es kliense beépül a HUB-ba? Hívás indításakor eldönthető, hogy GSM vagy VoiP hálózaton történjen a beszélgetés, mint Androidon?
-
Zeki
nagyúr
2016. április 30-tól hatályos változások a Bluemobilnál:
Megszűnik az internet alapú hang és videó hívások (VoIP) tiltása a vonatkozó mobilinternet szolgáltatásokban (blue net, blue net plusz, blue net XXL) ezért az erre vonatkozó rendelkezések a blue mobile ÁSzF 2. számú mellékletének vonatkozó pontjaiból törlésre kerültek.
-
gyulavezir
aktív tag
Feladat megoldva, köszönöm a segítséget!
-
Zeki
nagyúr
válasz
gyulavezir #20910 üzenetére
Vagy másik böngésző, vagy hola.org, és vpn mögül.
-
cikcakk
csendes tag
válasz
gyulavezir #20910 üzenetére
Valakivel csináltass magadnak regisztrációt.
-
gyulavezir
aktív tag
Stuntcallsban nem tudok új accountot csinálni, mert bármilyen nevet írok be, az foglalt "signup error különboző számokkal" (márpróbáltam a MedveDisznoEmber123-at is), van valami ötlet, vajon ilyenkor mi van?
A sütiket már töröltem... -
A Gigaset telefon egyszer csak úgy döntött, hogy nem szereti a Browsercalls-accountokat, azokra Registration failed üzenetet ad.
A más szolgáltatóhoz tartozó kapcsolat él, és érdekes módon a mobilon a CSIPsimple nem dobta el a BS-t.
Tapasztaltatok ilyesmit?
Köszönettel: MaCS
-
norbiv8
tag
Sziasztok! Blue net-el ( 490Ft-os csomag) megy a stuntcalls?
-
Magnat
veterán
válasz
Herbali #20904 üzenetére
Nincsen, én legalábbis csináltam olyan accountot amin soha nem is volt pénz és pár hónapja mikor vmit tesztelgettem, simán lehetett róla hívást indítani. Sztem teszt jelleggel tedd fel a CsipSimple-t hátha azzal műxik.
Szerk.: vagy küldd el priviben a Zoiperbe bedrótozott accountodat és megpróbállak felhívni.
-
Herbali
tag
válasz
Magnat #20903 üzenetére
Nálam az egyik account-on nulla az egyenleg. Van ennek jelentősége? Tudom, hogy a hívás ingyenes, de esetleg nem lehet, hogy a stuntcalls elvárja, hogy legyen pénz mindkét egyenlegen?
Próbáltam pc-ről VoipConnect-el is. Ott kicsöng, de megszakad a hívás amint felveszem. -
Magnat
veterán
Nálam működik, most teszteltem le ... egyik account CsipSimple-be van beállítva, a másik Zoiperbe és mind a kettőről tudom hívni a másikat. Mind a két alkalmazás androidos készüléken fut (ugyanazon ráadásul).
Igaz, nem a sip urit hívtam, csak a dellmontos prefixet, szóval a login nevet.
Szerk.: párszor még teszteltem, tényleg van, h eldobja a hívást user not found üzenettel, de úgy vettem észre, h a Dellmont login nevet hívva általában kicsörög, és mintha a CsipSimple-vel indítva még stabilabb lenne. De tud működni Zoiperrel is.
Egyébként szüleimnek egy Cisco vonalas telefonra van vmi Dellmont account aktiválva, azt is szoktam néha hívni és sok alkalommal az meg elsőre foglaltat ad, másodikra viszont kimegy a hívás, pedig nem beszéltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest