Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kedden voltam rendszerfelmérni az egyik magyar szállodánál, VMware infrával és ősrégi vasakkal. A lényeg most annyi, hogy van 2db IBM System x3250 M3-as hosztjuk, 5.5-ös ESXi-al. Illetve egy EMC AX4 storage iSCSI-val. A gondjuk az volt, hogy nem látják a hosztok a storage-ot.
Az egyiken meg tudtam oldani a gondot, a CHAP hitelesítés nem volt jól megcsinálva. Ez után megjelentek egyből a devices és a datastore tab alatt is a "dolgok". Viszont a másik hoszton csak odáig jutottam, hogy a devices alatt látszanak a virtual disk-ek, de a datastore-nál semmi. Se rescan, se refresh, se restart után nem jelent meg.Neten guglizgatva többen driver/offline bundle hiányosságokat mondtak, mint lehetséges hiba ok. De ahogy néztem, alapból custom image-el lettek felhúzva a hypervisor-ok. Illetve nem értem, hogy ha az egyik hoszt látta a datastore-okat, akkor a másik miért nem...
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet még a hiba oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest