Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez elég érdekes, mert a bekapcsolás után az esxi gyakorlatilag elveszíti a system disket érthető okokból, így a configot sem tudja kiírni. Ezt írja egyébként a KB is, szóval restart után be kéne bootolnia a régi configgal, amiben még ki van kapcsolva az usb passthrough. Furcsa, hogy nálad sikerült kiírnia.
Ha ez mégis megtörtént valahogy, akkor én első körben mountolnám a pendrive-ot valahol, és belenéznénk az esx.cfg-be, szerintem egy true/false paraméter átbillentése megoldja a dolgot, de meg kell nézni. Arra figyelj, hogy a configok egy state.tgz nevű file-ban vannak, tehát ki kell tömöríteni, majd editálás után visszacsomagolni. Persze lehet hogy simán kevesebb idő egy host reinstall, még hostprofile nélkül is (azzal együtt meg kb. semmi), csak hát az a gyávák menedéke!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces videók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest