Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez elég érdekes, mert a bekapcsolás után az esxi gyakorlatilag elveszíti a system disket érthető okokból, így a configot sem tudja kiírni. Ezt írja egyébként a KB is, szóval restart után be kéne bootolnia a régi configgal, amiben még ki van kapcsolva az usb passthrough. Furcsa, hogy nálad sikerült kiírnia.
Ha ez mégis megtörtént valahogy, akkor én első körben mountolnám a pendrive-ot valahol, és belenéznénk az esx.cfg-be, szerintem egy true/false paraméter átbillentése megoldja a dolgot, de meg kell nézni. Arra figyelj, hogy a configok egy state.tgz nevű file-ban vannak, tehát ki kell tömöríteni, majd editálás után visszacsomagolni. Persze lehet hogy simán kevesebb idő egy host reinstall, még hostprofile nélkül is (azzal együtt meg kb. semmi), csak hát az a gyávák menedéke!

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest