Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14028) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

"amúgy aszittem a rezerátor a gép belsejét hűti és nem a külsejét..." He-he-he szerintem ezt mindenki tudja, azért hülyék nem vagyunk, de senki sem írta azt hogy a külsejét hűti, csak azt hogy kivül van a hőleadó felület!

Akkor megnézem ezeket a dolgokat, de ventiből a Silent Blade közelebb áll a szivemhez, és ezekhez még egy Zalman Mfc 2-es előlapi panel is jól dukál majd
- DDC szivatyú 6-8k ( apróban is van affem, csak ellenőrizd kitől van )
- XSPC delta v2 9k
- tartály 5k
- radi 9-13k és az már tripla radi
- csövek csatik 2-3 max 4k
- venit 1000huf / db AC 1000rpm

"ŐŐőő azthiszem TE kérdeztél minket és nem mi könyörögtünk hogy kérdezz minket... szal hátrébb az agarakkal... aknamező... és ha nem csupa BOLD -al ir azt is látjuk és úgyisátérezzük a fájdalmad és a mondanivalód súlyosságát" Ha Blod-al írom az azért van, mert tetszik. Én kérdeztem, de ne mondja meg senki lekezelő szöveggel hogy jó neked a léghűtés is, mert... Szóval beszólást nem kérek, na meg olyan hülyeségeket hogy mennyi helyesírást vétettem ebben, meg abban a szóban. Lehet hogy most jöttem a topikba, de sok levegős gépet szereltem, tuningoltam,... de most váltani szeretnék vízhűtésre. Lehet hogy később bővítem a rendszert, szóval érdekelnek a vízhűtéssel kapcsolatos dolgok. Amúgy nem voltak itt semmiféle agarak,... csak elmondtam a véleményem, mert én nem tartom magamban, mint sokan mások. :))

"A pokol nem hely, hanem állapot"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.