- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mertem remélni, hogy legalább egy programozó van a topikban, de úgy érzem tévedtem. A klasszikus programozóra gondolok aki még tudja mi az a DOS és azon kezdte pl, nem a webprogramozóra aki előre elkészített grafikus szoftverek segítségével dolgozik és nem tud kb egy dos parancsot sem magától.

-
válasz
Doky586
üzenetére
Akkor próbálj meg telepíteni egy dos 6.22 -t az üres gépre és próbáld meg elérni a cd romot!
Win98 alapból telepíthető már lemezről, így nem is problémás ez.
Néha úgy érzem, hogy 35 évesen csak én vagyok itt olyan öreg, hogy tudom mi az a dos, norton commander, turbo pascal stb. Ugyanis én ezekkel találkoztam élőben is. Akkor is szívás volt cd romot összehozni. -
válasz
PistiSan
üzenetére
Én az elején úgy gondoltam lényegesen nagyobb segítséget fogok kapni a topikban, de azt tapasztalom, hogy nem nagyon érkezik válasz a kérdéseimre, pedig szerintem nem olyan elvetemült dolgokat kérdezek.
De majd ha legközelebb felteszek egy kérdést, pár hét múlva amikor megoldottam magam a választ leírom ide is.
-
Sziasztok!
Egész jól mennek a dolgok a Virtuaboxos tevékenységeimben.
Viszont most szerettem volna egy Dos alapú Norton Commanderes gépet létrehozni retro jelleggel.
Sikerült Dos -t, NC -t telepítenem, egeret is varázsolni, de sajnos a cdrom drivert nem tudtam telepíteni. Ez kellett volna a win 95 rendszer installáláshoz is.
Tudtok ebben segíteni?Ndrew
-
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem játékra szeretném.
Vmware -hez van esetleg leírás valahol?
Nekem egy win XP kell rá és egy digitalizáló program, semmi egyéb amúgy. -
Sziasztok!
Szeretnék egy virtuális XP-t, hogy a 10 éves digitalizálóm működésre bírjam, mert sajnos a driverek nem jók win10 -en. Eddig egyáltalán nem foglalkoztam ilyennel, de jelenleg ebben látom a megoldást.
Esetleg létezik magyar nyelvű leírás miként lehet létrehozni egy ilyet?
A tudásom e téren még teljesen 0, de el kellene indulnom valahonnan azért.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest