Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Megoldva, hát őőőő, nem virtualboxos megoldás lett.
A távoli asztali kapcsolat felépítése után, jobb gomb a távoli asztal tetején, én ki kell venni a pipát az "Inteligens méretezés" elől, így akárhogy is méretezem véletlenül, maga a távoli asztal felbontása nem változik, fix marad, kis méretre állítva görgetősávok jelnnek meg, teljes képernyőn ugyan olyan jó marad. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Futtatok egy win10-et virtualboxban, VPN-en csatlakozok a távoli hálózathoz, ezek után indítok egy távoli asztali kapcsoaltot, amivel egy windows 10-es gépre lépek be.
Az integrációs szolgáltatás telepítve van a Vbox-ban, ahogy méretezem a képernyőt, úgy méretezi a felbontást is automatikusan, ami tök jó, VISZONT! Ha a távoli asztalt kisebbre méretezem, hozzá igazodik a képernyő, ha nagyobbra állítom, akkor már nem méreteződik vissza nagyobb méretre.
Ilyenkor a távoli asztalti kapcsolatot megszakítom, majd vissza csatlakozok!
Napjában többször előfordul ez a mellé nyomás, véletlen átmérezezés!
Van tippetek mit lehetne beállítani, hogy elkerüljem a fenti jelenséget? -
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Virtualboxban futtatok egy XP-t, ami tök jól működik, viszont ha indítok egy CMD-t (parancssor) például, akkor össze ugrik az egész ablak a parancssori ablak méretére, és csak azt az ablakot látom, ha kilépek belőle akkor minden helyre áll.
Használok jó ideje virtualboxot, de még ilyet nem láttam, ugyan akkor másik XP-s virtuális gépen nem jelentkezik a hiba.
Telepítettem az integrációs szolgáltatásokat, és töröltem is, ugyan úgy meg van a hiba.
Van ötletetek?
--Teljes képernyő volt beállítva a CMD ablaknál.
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Pro 1607 verzió óta, ha elindítom a Virtualboxot, a jelenlegi legújabb verziót is bele értve, kékhalált kapok.
2 gépen is próbáltam, illetve nagyon sok ilyen jellegű panaszt találtam a neten, megoldást sehol nem láttam.Ha jól olvastam, a windows 10 a fenti frissítés után, kizárt minden más virtualizációs szoftver használatát a beépített hypverv-n kívül.
Ezzel szemben a VirtualBox hivatalos oldalán, még mindig ott van a Windows 10 mint támogatott rendszer.
Valami nálam nem oké esetleg több gépen is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest