Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
És? Vagy talán annyira rejtegetni kell általános programokat, játékokat?

Amúgy meg külön felhasználói fiók megfelelő jogosultságokkal, vagy éppen azok nélkül, ha van rá lehetőség a telepítésnél, akkor csak az adott felhasználónak telepíteni a programot, stb. Vagy különálló Windows-telepítés ugyanarra (dual-boot) / másik fizikai lemezre / USB-s külső meghajtóra (WTG), vagy virtuális gép, paranoia esetén + titkosítás. De azért mondjuk, ha játékról, pláne nagyobb hardverigényű változatokról van szó, akkor azokat nem feltétlen virtuális gépen kellene nyomatni, vagy max. kellő hardverős erőforrás megléténél. -
Doky586
félisten
Sajnos a virtuális rendszer is lassít + pendrive is iszonyú lassító tényező virtuális OS alatt. Esetleg egy USB3 SSD segíthet a dolgon. De ekkor teljesen felesleges a win7-nek az usb3 támogatás, hisz ő azt nem tudja honnan fut, csak a wirtualbox.
Inkább a fő rendszer alatt lemezkezelőben hozz létre egy új .VHD meghajtót és arra telepíts, majd a telepített programok listájából töröld (registryben) a telepített programot. (én ezt még XP idejében használtam, azóta nem tudom hogy megy az új oprendszereken.
A VHD hasonló a VeraCrypt konténerhez, csak nem titkosított, bárki felcsatolhatja ha akarja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest