Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
És? Vagy talán annyira rejtegetni kell általános programokat, játékokat?
Amúgy meg külön felhasználói fiók megfelelő jogosultságokkal, vagy éppen azok nélkül, ha van rá lehetőség a telepítésnél, akkor csak az adott felhasználónak telepíteni a programot, stb. Vagy különálló Windows-telepítés ugyanarra (dual-boot) / másik fizikai lemezre / USB-s külső meghajtóra (WTG), vagy virtuális gép, paranoia esetén + titkosítás. De azért mondjuk, ha játékról, pláne nagyobb hardverigényű változatokról van szó, akkor azokat nem feltétlen virtuális gépen kellene nyomatni, vagy max. kellő hardverős erőforrás megléténél. -
Sajnos a virtuális rendszer is lassít + pendrive is iszonyú lassító tényező virtuális OS alatt. Esetleg egy USB3 SSD segíthet a dolgon. De ekkor teljesen felesleges a win7-nek az usb3 támogatás, hisz ő azt nem tudja honnan fut, csak a wirtualbox.
Inkább a fő rendszer alatt lemezkezelőben hozz létre egy új .VHD meghajtót és arra telepíts, majd a telepített programok listájából töröld (registryben) a telepített programot. (én ezt még XP idejében használtam, azóta nem tudom hogy megy az új oprendszereken.
A VHD hasonló a VeraCrypt konténerhez, csak nem titkosított, bárki felcsatolhatja ha akarja. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő