Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Egy férfi 200-al száguldozik az úton, erre kivillogja a rendőr. Szépen, nyugodtan kiszáll az autóból, majd a vezető oldalához sétál, és megkérdni:
-Uram, tudja miért állítottam meg?
-Valószínűleg azért, mert megöltem az anyósomat, a kést a kesztyűtartóba, a hullát meg a csomagtartóba tettem - válaszolja a sofőr.
Elképed a rendőr, nem tudja mit csináljon, ilyennel még nem találkozott. Úgy dönt erősítést hív, addig pedig feltartóztatja az autó vezetőjét.
Megjön az erősítés, darabokra szedik az autót, de nem találnak se kést, se holttestet. A helyszínre érkezők vezetője odamegy a sofőrhőz:
-Elnézést kell kérnem a félreértésért uram, a kollégám tévedet, hibáztunk.
-Mondtam én már a rendőrnek, hogy nem csináltam semmit, de nem hitt nekem. Ezek után mit fog a nyakamba varrni? Hogy 200-al száguldoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest