Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#18704) Huma válasza kymco (#18703) üzenetére


Huma
addikt

Semmi baj nincs a szövegértésemmel. Annyira nincs, hogy azt, a sorok közt megbúvó tartalmat is ki tudom olvasni az írásodból amiről talán még te magad sem tudsz.

Te egyértelműen jobb embernek tartod magad hívő keresztényként az ateistáknál. Képmutatás ezt tagadnod mivel ez elég világossá vált az eddigi hozzászólásaid alapján.

"Hitlerhez is sokkal közelebb állsz, mint ahogy ezt gondolod."
Szóval egy primitív és sekélyes Hitler vagyok. Ez egyre szebb lesz. Még pár ilyen és mehet aláírásba. :D

(#18702) Noddy:
Tévedés, exabit példájában nincs hiba. Rosszul értelmezted. Mondjuk nem lepődöm meg hogy nem akarod felismerni a nyilvánvalót mivel ellenkezik a vallásoddal. Ezt hívják tagadásnak.
Kicsit sem gyanús neked, hogy ahol a keresztény a fő vallás ott a keresztények vannak túlsúlyban ahol meg más, ott más vallás? Ez az egyik ékes bizonyítéka az agymosásnak és annak hogy Isten nem létezik.

Mondjuk hiába magyarázom mert már vagy háromszor leírtam ezt ebben a topicban és akkor sem fogtad fel a lényegét.

Az a baj, hogy az érvelési technikátok kimerül abban, hogy a fületeket befogva addig hajtogatjátok a saját "igazatokat" amíg a másik fél fel nem adja a hiábavaló küzdelmet és tovább nem áll.
Mondjuk sok választásotok valóban nincs. Mert vagy elismeritek, hogy igaza van a hozzám hasonlóknak és ezzel megszűntök hívőnek lenni (Ezt persze nem engedi az egótok). Vagy pedig kántáltok tovább a hitetek védelmében és várjátok hogy a "hamis próféta" továbbálljon.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.