- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a linuxban épp az a szép, hogy ugyanazt sokféleképpen lehet helyesen megcsinálni, és nem ugyan az az út van alattuk.
A jigdo egy nagyon aranyos kis készség. Kell hozzá 2 file, egy .template és egy .jigdo. a template nagyjából egy cd/dvd TOC lenne, kis kiegészítéssel. Tehát ebből csinál egy ''üres'' image-t, amit utána fel lehet tölteni a cd tartalmával, aminek az elérhetőségei a .jigdo-ban vannak. ez leginkább olyan esetekben nagyon praktikus, ha gyakran változik a cd-image, mert akkor nem kell újból az egészeet leszedni.
Most, hogy a Breezy-t szedem lefele, és megvan a Hoary cd-je, kb. 50 megát nem kell ismét leszedni.Van, akinek számít ez a méret is, de én igazából csak a lehetőség miatt használom a jigdo-t. a netem korlátlan, de nem túl gyors (elvileg 64k lefele, de ebből kb. 5k jut az ftp-nek)
A dvd pedig sokkal bővebb, mint a cd, pl. alapból rajta vannak a nyelvi támogatások is, megegy csomó egyéb progi. Tudom, mert egyet arról is telepítettem (vagy 5 napig jött lefele torrenttel, az is nyakatekert, ezért szeretem)
És kifejezetten szeretem a nyakatekert módszereket, frissen tartja az elmét
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Escape from Tarkov
- Battlefield 2042
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest