Hirdetés

Aktív témák

• GD

őstag

válasz Sianis #419 üzenetére

ezeket a csomagokat már soxor próbáltam feltenni, az a baj hogy a függőségek körbeérnek és egymás farkába harapnak.. amit ír a synaptic hogy tegyem fel mert kell neki hozzá.. a végén panaszkodik hogy szedjem le mert akadályozza.. :F
    közben persze egyiket se hajlandó megcsinálni..

végül is az iso8859-2 kódlap most alapértelmezett lett, és arial és verdana (truetype?) betűkkel most kb elvagyok a gnome-ba.. :U

de az a fránya MC az gányul néz ki.. amit konzol profilba ad lehetőségeket betűtípusra, az összes tré.. egymásra csúsznak a betűk vagy épp túl nagy távolság lesz köztük.. :Y
    =========
    mellesleg, az xmms-ben is összvissz egy betűt találtam ami hajlandó iso8859-2be menni, hát, nem egy álom.. valahogy rálehetne venni hogy rátallózzak a msttcorefonts-ra és ott vmi értelmes betűt adni neki? meg ahogy az xmms-nél betűt lehet kiválasztani.. borzalom, szűrők meg a bánat tudja mik..

mplayer-nek a msttcore-ból az arialt adtam be mind opciót, az ő,ű betű ~ vagy ^ szerű felülvonásokkal nyomul.. kicsit szemöldök ráncolós de határeset.. ez még annyira nem zavarna..

honnét tudnék a rendszer által is látható iso8859-2 kompatibilis fontokat nyerni? :F

Aktív témák