Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #93794560 #29438 üzenetére

Az SSD Samsung gyártmányú

Akkor semmi dolgod, ha megcsinálod a javasolt optimalizálást, csak jobb lesz, de ha semmit nem csinálsz, akkor sem lehet semmi baja. felől nyugodt lehetsz!

Azt azért lássuk be, egy Linux működtetése nem olyan egyszerű, mint egy Windows-é, és épp azért kérdeztem, mert nem akartam tönkrevágni a rendszert

Én nem működtetem a Linux rendszeremet, csak bekapcsolom a gépet és működik, mint a kisangyal, néha frissítek 1-2 percig (nem 1-2 óráig frissít a Win, amikor ő akarja), nem tudom mi az az online védelem, ami halálra lassítja a gépet. ;]

Így aztán be kell látni, hogy a Linux működése ezerszer egyszerűbb, mint a Winé.

(#29441) Lathronos

Abban biztos lehetsz, hogy kapsz! Cinnamont tuszkoltál az Ubuntuba Unity helyére! :Y
    Nem vitázok már ilyesmin, de szerintem se a Cinnamon hasonlít a Winre, az elrendezése valamennyire, de vizualitásban egyáltalán nem látom a hasonlóságot, KDE közelebb áll Winhez, persze ha jól bekonfigolják, össze sem lehet hasonlítani vele. Én ezen a Cinnamon Unity összehasonlításban nem látok értelmet, az a pár ember,aki Unityt használ, minden mást utálni fog, anno itt leírtam valakinek, hogy én megértem a dolog pszichológiáját. :D

Új hozzászólás Aktív témák