Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Igen.
Nekem a múltkor a munkahelyemen kellett volna Win7 alatt megosztani egy mappát.Eljátszottam, amit írtál, user nem érte el.
Everyone full control a mappára, nem éri el. Felveszem a gépemre adminnak, nem éri el. Akármit csinálok, nem éri el.
Win7 Enterprise, domaines környezetben....(Mindeközben kipróbáltam egy másik gépról az elérést, egy random kiválasztott restricted userrel, az elérte...!)
NA ezek után inkább gépelek 5 sort a smb.conf -ba, mert Linuxon legalább működik a M$ hálózati protokollja...
Aktív témák
Aktív témák
- Cudy routerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest