Hirdetés
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Coq
aktív tag
Sziasztok,
Ubuntu 11.10 telepitessel kapcsolatban kernek tanacsot. Ket regebbi gepemen siman futott a Windows mellett egy regebbi valtozat (wubi-val feltelepitve), de az uj gepemre egyszeruen nem tudom felrakni.
A kovetkezokkel probalkoztam :
1.) Wubi
2.) sima CD-rol valo telepites
3.) LiveUSB, pendrive-rol.
Egyik sem megy. A wubi-val eleinte sikerult feltenni, de elinditani mar soha, az elso indulaskor "NTFS error"-ra hivatkozva leallt, nem ment tovabb. Ezt vagy negy alkalommal eljatszotta (32 es 64 bites valtozattal egyarant probalkoztam). Azota viszont mar a telepites vegen megszakad, meg a Windowsban, error-t ir ki valamifele "Permission denied" (mar nem tudom pontosan, hogy mi a hibauzenet) es nem is mukodik. A Windowsban megjelenik a konyvtara, de nem mukodik.Telepito CD-rol, LiveUSB-rol a telepitesre / inditasra kattintva leall, fekete kepernyo es kesz, se kep, se hang.
A gep egy Medion Akoya 4055 (amelyet az Aldi forgalmazott nemreg). Megneztem az Interneten a dolgot, furcsanak talaltam, a wubi mindig mukodott nalam, es annyit talaltam, hogy egyes esetekben valoban az OEM Windows egyszeruen nem hagyja, hogy mas operacios rendszert telepitsenek a gepre, lehetetlenne teve ezt. Mielott azonban ebbe belenyugodnek, szeretnem megismerni masok velemenyet is ezzel kapcsolatban.Dual boot lenne a jo megoldas, a Windowst meg szeretnem tartani a csalad tobbi tagjara valo tekintettel (jatekprogramokhoz feltetlenul kell, pl. WoW). Van valami otletetek, hogy lehet-e vagy erdemes-e meg valamivel probalkozni?
Elore is koszonom.
Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi