- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr #46557 üzenetére
én akkor is szívesebben látnék egy (újra) feltörekvő céget, mint egy óriást. a piacon levő legnagyobb hallal nem biztos, hog yjó kezdeni, mert neki nem lesz igazi motivációja tolni a terméket, elvégre van nekik mellé még egy rakás másik vonaluk is, majdcsak valamelyik bejön. én annak örülnék amúgy igazán (*gonosz*), ha a Nokia felhagyna ezzel a wp7-only ösvénnyel, és megcsinálnák vére azt a linux telefont, ebbe szerintem illene ez az elképzelés. sőt, inkább nekem ez amúgy tabletben jönne be. ha normálisan megoldják, akkor a szüleimnek tökéleteesn el tudok képzelni egy ilyen eszközt, mert a napi rutinjuk elvégzésére egy 10"-os tablet is elég lenne, de mondjuk egy dokumentumot, vagy emailt meírni nem árt, ha ott a dokkoló és egy kicsit fejlettebb környezet.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Linux kezdőknek
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest