Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Hát anno kezdő (nem mintha most guru lennék) userként engem is ez zavart. Ott volt akkor a windóz XP, volt pár változat, kész. Linux vonalon már 7 éve is volt bőség... ehhez jönnek még a mindenféle változatok. Akkor már én is megjegyeztem, hogy ez NEM baj, DE kellene egy "mainstream" verzió. Aki akar az meg hegesztgessen, de ehhez a mainstream változathoz legyen jó drivertámogatás (ma már jobb a helyzet), meg minden legyen a helyén. Akkoriban Ubuntut és Fedorát
használtampróbálgattam. Nem értem, hogy miért kell bonyolítani, lehetne DVD telepítő (esetleg netes telepítő), és telepítéskor kérdezzen rá a felületre, válasszon az user böngészőt, levelezőt, torrent kliens, etc. Persze lenne default is, aki nem akar variálni.
Erre ha vki utánanéz az Ubuntunak, már fennakad azon, hogy melyiket telepítse... és sokan inkább nem is telepítik (párat azért felraktam ismerősöknek, főleg régebbi gépekre).
Érdekes módon sokan nem hiszik el, h az Android is linux -mert aaaaz nem az! Pedig de, csak gugliék rágyúrtak, és ha lesz desktop változat is, akkor lehet kapaszkodni...
Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest