Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Hát anno kezdő (nem mintha most guru lennék) userként engem is ez zavart. Ott volt akkor a windóz XP, volt pár változat, kész. Linux vonalon már 7 éve is volt bőség... ehhez jönnek még a mindenféle változatok. Akkor már én is megjegyeztem, hogy ez NEM baj, DE kellene egy "mainstream" verzió. Aki akar az meg hegesztgessen, de ehhez a mainstream változathoz legyen jó drivertámogatás (ma már jobb a helyzet), meg minden legyen a helyén. Akkoriban Ubuntut és Fedorát
használtampróbálgattam. Nem értem, hogy miért kell bonyolítani, lehetne DVD telepítő (esetleg netes telepítő), és telepítéskor kérdezzen rá a felületre, válasszon az user böngészőt, levelezőt, torrent kliens, etc. Persze lenne default is, aki nem akar variálni.
Erre ha vki utánanéz az Ubuntunak, már fennakad azon, hogy melyiket telepítse... és sokan inkább nem is telepítik (párat azért felraktam ismerősöknek, főleg régebbi gépekre).
Érdekes módon sokan nem hiszik el, h az Android is linux -mert aaaaz nem az! Pedig de, csak gugliék rágyúrtak, és ha lesz desktop változat is, akkor lehet kapaszkodni...
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest