Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
Neil Watts #44518 üzenetére
4 perc 16 másodperc?
(#44521) Nowhereman A 13, 13 darab programot jelent. A lemezkezelőtől a synaptic-on át a szövegszerkesztőig mindennel.
(#44520) Nowhereman Különben presze tudom, hogy tudod van ott root fiók. Meg adja az ember a jelszót és nincs hiány! Csak hát normáls user-nek nincs rá szüksége.
Különben megfogadtam, hogy nem babrálom. Még conky sem. Egyébként is millió a dolgom. Csak kicseszek magammal, ha ezzel foglalkozom.
(#44525) Kendek - "...Azért úgy általában aki a mindenkori Ubuntu kiadást használja az félévente újratelepíti és nem úgy frissíti..." - Bizony. Bizony. A frissítésből rengeteg probléma adódhat. Egy friss reinstall-ból pedig aligha.
Ha elég erős vagyok. Még a 11.10-et is megtartom, amíg támogatják. 2013 vagy mennyi?
(#44526) ViZion - "...Azért néha egy friss telepítés nem árt, már csak a wines gyökerek miatt is megnyugszom, h minden "tiszta"..." - Ezzel én ugyanígy vagyok. De próbálok leszokni róla. Ez a rendszer nem szemetelődik annyira. Eleve nincs is mi szemetelje, ha nem rakok fel állandóan minden sz@rt.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest