- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Olyasmi oldalt keresnék ahol a 0 perces! Ubi felhasználókat okosítják minimál szintre.
Pl. melyik a "Super" billentyűm? s hasonló bonyolult kérdéseimre hol tudnék autodidakta módon okosodni.
- magyarubival ismerkedek-S még lenne két nagyon fontos kérdésem :-)
1. Van egy kedvenc online játékom aminek windowsos telepitője van. vajon az Ubiból virtualis xp n tudnék ott játszani?
2. amíg nincs virtualis xp m az ubin addig valami gyors módja van e hogy a winre átkapcsoljak?Ja s még annyit hogy direkte neki csináltam egy 35 gigas terjeszkedési lehetőséget, de mikor a telepitésnél kijelöltem neki hogy tessék itt van, hibaüzit dobott hogy nincs gyökér fájlrendszer kijelölve. Mi lehetett a gond... nem volt normálisan -mire is is? - leformázva vagy vagy mi ?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest