Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
helló.
lenne egy aprócska kérdésem.
Magyarubi 11.07 lett telepítve majd frissítve 11.10 re.
már épp kezdtem megszokni a változást amikor egyszer csak valamit nagyon kiakarhattam próbálni s a következő indulásnál már nem volt sem jobb oldali indítómenüm sem pedig a felső állapotsormenü.
- Esetleg van valamiféle parancsszó amivel az indítómenüt újra kreálhatom?
- -A felső állapotsorból hiányzik a kikapcsolás is azt hol tudnám elérni?
- esetleg ha újra telepítem a 11.07 et akkor az törölni fog minden ami a számára kijelölt meghajtón van?köszi annak aki segít.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Olyasmi oldalt keresnék ahol a 0 perces! Ubi felhasználókat okosítják minimál szintre.
Pl. melyik a "Super" billentyűm? s hasonló bonyolult kérdéseimre hol tudnék autodidakta módon okosodni.
- magyarubival ismerkedek-S még lenne két nagyon fontos kérdésem :-)
1. Van egy kedvenc online játékom aminek windowsos telepitője van. vajon az Ubiból virtualis xp n tudnék ott játszani?
2. amíg nincs virtualis xp m az ubin addig valami gyors módja van e hogy a winre átkapcsoljak?Ja s még annyit hogy direkte neki csináltam egy 35 gigas terjeszkedési lehetőséget, de mikor a telepitésnél kijelöltem neki hogy tessék itt van, hibaüzit dobott hogy nincs gyökér fájlrendszer kijelölve. Mi lehetett a gond... nem volt normálisan -mire is is? - leformázva vagy vagy mi ?
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest