Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Aktív témák
-
Nya, lejárt az idő, szóvalamiket leírtál problémákat, egy jó részére biztos, hogy volt megoldás. Amúgy miért cserélgeted a kiadásokat? Én felrakok egyet, összelövöm, és használom, amíg van support, vagy össze nem tudom borítani véletlenül, vagy egyéb dolog miatt újrarakom. De ez nem gyakori.
Amit kipróbáltál KDE-s cuccot, azon pl. a Nepomuk és az Akonadi kiirtható elég könnyen, és máris gyorsabb a dolog.
Meg legalább két esetben kb. annyi bajod volt, hogy Unity volt rajta. Na nekem ezért nincs egyik gépemen sem.
Sajnos nem lehet egy alaptelepítésű Ubinak úgy nekiállni, hogy minden jó, mindenképp faragni kell. Sajnos ez ugye pont alátámasztja azt, hogy így aztán nem fog elterjedni sehogysem.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs