Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
PuMbA
titán
1 hónapot szenvedtem mindegyik kiadással
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész
Akonadi meg Nepomuk nem irható ki teljesen, alapból van 5 akonadi folyamat, de 2 mindig bent marad. Bemegyek az akonadi beállításokba és kiírja, hogy az akonadi szerver nem fut meg ezek, aztán mégis ott van még belőle. Meg egy ilyen Timidity folyamat is van...
Aktív témák
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi haladó szinten
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest