Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
PuMbA
titán
1 hónapot szenvedtem mindegyik kiadással
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész
Akonadi meg Nepomuk nem irható ki teljesen, alapból van 5 akonadi folyamat, de 2 mindig bent marad. Bemegyek az akonadi beállításokba és kiírja, hogy az akonadi szerver nem fut meg ezek, aztán mégis ott van még belőle. Meg egy ilyen Timidity folyamat is van...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Assetto Corsa EVO
- Gaming notebook topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész