Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ez hülye kérdés? Csak be akarom állítani a képernyő felbontását normálisra. Nem varázsolni akarok. Másfél órája. Türelmesen keresgélek. Szerintem a megoldás néhány kattintás. Most tulajdonképpen szimulálom, hogy átlagos ésszel feltelepítek egy jónak mondott ubuntu Linuxot egy 2 éves gépre. Mit kell tennem, hogy meglegyen a felbontás. Szerencsémnek kellett volna lennie a telepítéskor? Közben a facebookon flash player frissítést kért a a böngésző. Oké. Rányomtam. erre felkínál egy rakat YUM..targz..filet. Kiírja felette, hogy 64 bit linux, meg firefox. Ok. az elsőt leszedem. Lejön. Rákattintok, hogy run, ahogy az instukció mondja, megnyílik de más semmi. Most rosszat töltöttem le?
Ha grafikus a felület, legyen egyértelmű a használat...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest