Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az, hogy honnan kapja a jelet, nem jelent semmit. A Tvtime-al frekvenciatábla kérdése is lehet, meg PAL normáé.
Felvenni szerintem igazán egyszerű program nincs Linuxra. OK, a Kdenlive meg a Cinelerra tud felvenni, de ezek komplett videovágók.
Igazából VLC-vel is lehet felvenni, meg Mencoderrel, de utóbbi parancssoros. Ennek a frontendje az mtvcgui, de gyakorlatilag ott is te állítgatod be a parancssori opciókat, meg van pár extra szolgáltatása (időzít).Nekem most olyan megoldásom van, hogy írtam pár scriptet, ami mindegyik más adót vesz fel, szépen terminálból elindítom, és csók. (Ha gondolod odaadom.)
(Amit továbbra sem értek, hogy 10.04 alatt semmi gond nem volt a sebességgel, de 11.10-en bűn lassú a kódolás... OK, tud 25fps-sel kódolni, de nem értem, mi baja.)Mondjuk ez is eléggé hiányzik a Linuxból, egy olyan felvevő, amivel maceramentesen lehet rögzíteni (A MythTV kicsit azért durvább cucc.)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest