Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
nos, lementeni lehet velük, illetve közvetlenül átmásolni is lehet
Sajnos nem! Elsőre még elfogadtam, hogy tippelsz, de most miért írod megint le, amikor nemigaz?

Tudodmit? Hagyjuk már ezt az egészet a csodába! Erőlködés ez. Amit nem tudok linux alatt, azt windowszban csinálom. Ennyi. Nem is tudom miért erőltettem a dolgot. Legközelebb 3 percnél többet nem szánok rá. Ha nem megy, egyből át windowszba, két kattintás és kész.
Csak tudod ezek a dolgok erősen alap dolgok, mégsem lehetett megcsinálni őket linuxban. Miért a csili-vilit fejlesztik? Unity, meg ilyen szarok?, amikor alapvető hiányosságok vannak? Először azokat kellene felszámolni szerintem. Aztán lehetne a díszítéssel babrálni. Vagy talán még akkor sem. A múltkor leírtam ide 4 dolgot. Azóta sem jött rá megoldás, Sem itt, sem az ubuntu.hu-n. Pedig adott esetben, sokakat érinthet és mindegyik miatt át kényszerül az ember a windowszba. Ezek sajnos tények, amire aztán itt rendre nem megoldás jön, hanem gúnyolódás, fenyegetés, hogy ki leszek tiltva, meg ilyesmi. Nemjól van ez így, dehát ilyen a világ.

Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest