Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
.mf
veterán
Nálam a két asztali közül az egyik az erős-asztali, amin azért jólesik néha munka után hazaérve lazításnak valami simet, rpg-t vagy rts-t betolni, tehát ott nem tudom a windowst megkerülni.
A másik asztali pedig a netezős-filmezős, és egyben fájlszerver minigép, ezen jelenleg mindenféle fut (whs 2011, w7, ubuntu 10.04), de csak teszt jelleggel, kísérletezgettem, hogy mit melyikkel lehet jobban összehozni. Ha a maradék kérdéseket is sikerül megoldani (virtuális wifi router, valamint jobb hw-es videólejátszás-gyorsítás), akkor ez a gép tisztán ubis lesz. Szerencsére lemezterület most van benne, a hétvégén került bele egy 2TB-os lemez, amire a már benne lévő 1.5TB-os lemezről fogom rsynccel vagy más folder-sync progival a fájlokat replikálni, valamint a fent említett erős-asztali gépről backupokat készíteni -- és itt lesz a vegyes környezet miatti akadás, mert nekem nem nagyon hajlandó így 10-11MBps fölé menni a hálózatos másolás sambán, és egy párszáz GB-os backup úgy már lassan fut le...
Aktív témák
- Cudy routerek
- Formula-1
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MotoGP & WSBK
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest