Hirdetés

Aktív témák

• bendzso

senior tag

Sziasztok!
    Telepítési problémáim vannak az Ubuntuval. Megpróbáltam feltenni Windowson belül, de amikor befejezi a fájlok másolását még Windows alatt, és kéri, hogy indítsam újra, akkor egy picit gondolkodik, aztán kidobja ezt a hibaüzenetet: [link]. Ebből arra következtettem, hogy esetleg bekavar neki az, hogy két vinyó van a gépben, ezért megpróbáltam úgy, hogy csak az egyik volt rákötve, de akkor meg újraindítás után ez fogadott: http://mobilarena.hu/dl/upc/2011-03/27/106443_gkarbfjly5ncr5lq_dsc00931.jpg. Itt ha leokéztam, akkor újra kidobta ezt az ablakot, tehát sehova sem tudtam beírni a / jelet. Ezekután megpróbáltam rendesen cd-ről telepíteni, de akkor meg a 2 vinyót mindenképp raidba szerette volna kötni, én meg azt nem akarom, mert akkor leformázza az adataimat. Ha meg ezt is 1 vinyóval próbáltam, akkor rendesen feltelepítette, de a telepítés után következő újraindításnál kiírta, hogy error in filesystem, és innentől egyik oprendszert sem tudtam elindítani... Van valami ötletetek, hogy hogy tudnám használatra bírni az Ubuntut Windows mellett?

Aktív témák