Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz #34226 üzenetére
Én se tudom, nálam miért nem muűködik úgy az ImageMagick, meg az egész oldal fényképezése a bizonyos ebook kapcsán, bár utóbbi esetén lehet, h félreértettük egymást?
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
Esetleg az oka az lehet, h én Lubuntu -t használok?... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)
Egyébként zavarba ejtő, hogy annyira nagyon segitőkész vagy. Hála neked!Kendek még rajtad kívül, aki annyira odaadóan szokott -bizonytalan techinkai ismerteimet korrigálandó és kiegészítendő- kérdéseimre készséggel felelni.
Nagyon rendik vagytok. Meg persze mindenki, akik segítenek nekem, meg eleve egymásnak.
Kár, h az én tudásom nem elég ahhoz ,h hathatósan segíteni tudnék másnak... :S
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest