- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Szerintem nincsen semmi baj a címmel. Én UBUNTU-n vagyok kíváncsi a WINE-re. Ugyanis más-más módon képes működni a különböző disztribúciók alatt. Engem például nem érdekel, hogy valami SUSE alatt megy WINE alatt, ha nálam az ubi alatt meg nem megy. Azon kell mennie amit én használok. Ezért nyitottam. Érted ezt?
Egyébként miből gondolod, hogy 100%-os sikerre számítok? valamikor a hetvenes években kezdtem az ámítástechnikát tanulni. Az akkori tanárom számtalanszor elmondta, hogy olyan mint a villanykapcsoló. Vagy felkapcsolom, vagy le, nincsen harmadik eset. És-hát nem volt igaza. Azóta ezek a "harmadik esetek" -a megoldásaikkal való foglakozás- sok-sok évet elvettek már az életemből...

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest