- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Hi!
Köszi, és miért jobb, ha ext2 a /boot?
Gondolom egyelőre nem igazán fogom hiányolni a btrfs-t... Vagy cáfolj, ha tudsz komoly előnyöket átlagfelhasználó számára.
Van egy nem feltétlenül témába tartozó kérdésem, azért bátorkodom mégis itt feltenni, hátha valaki már találkozott hasonló problémával:
Ubuntu 10.10 x64 verziót szeretnék feltenni, eljutok a bootképernyőig, utána elindítom, hogy menjen a telepítés, de onnantól fogja magát, és leáll, nem reagál többé, csak villog a bal felső sarokban a kurzor. Az oprendszer telepítés nélküli kipróbálása menüpontnál ugyanez történik. Nem értem, mi van.
Az Ubuntu 9.04 x86 verzió telepítője működik. A Windows 7 x64-telepítő is működik, elindul, nem villog a kurzor...
Most próbáltam a 10.10-es x86 verziójával is, azzal is ugyanez a helyzet...
Kompatibilitási probléma? Elég furcsa lenne...
Valószínűleg NEM magával a képfájllal, NEM is a CD-vel van a gond, mert már letöltöttem két példányban HIVATALOS forrásból (két szerverről is), kiírtam CD-re, majd pendrive-ra is, mind a két változatot, de nem megy.
Érdekes módon van, hogy a szokásos első telepítőCD-s Ubuntu-logóig sem jutok el, ismét a kurzorvillogás jelentkezik, kivéve, ha rögtön nyomok valami gombot. Szóval elég furcsa...
Mi lehet ez?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs