Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A KWin teljesítményével sok a probléma, a legtöbb gépen használhatatlan úgy ahogy van. A Compizt fellehet helyette tenni, az már teljesen jó, viszont kevésbé kompatibilis és szép. A legjobb tehát ha kikapcsolja az ember az effekteket, de úgy én sem szeretem használni a rendszert.
Az OpenSUSE-vel bizonyára nincs semmi gond, annak idején én is nézegettem, de hát mégsem egy Ubuntu. Az Ubuntu és származékai használatával számos előnyök és plusz dolgok járnak, érdemesebb lehet tehát szerintem ennél maradni.
Mióta berakták az Ambiance témát, azt használom, nekem nagyon bejött. Igaz, hogy a címsort keskenyebbre veszem, mert számomra túlságosan is vastag egyébként. A panelek rondák, alapból hely pazarlóak és bugosak, az AWN-n lőttem be helyette. Egy kis Screenlet még, aztán kész is, nekem igazán nincs szükségem a hatalmas nagy csicsára, mint másoknak.
Ha nem állítottad még be teljesen a rendszert, nem telepítettél már fel minden csomagot, akkor természetesen jobb ötlet egy tiszta telepítés, igen. Nyugodtan telepíthetsz 64 bites rendszert is, nincs vele igazán több probléma mint a 32-essel.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest