Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A KWin teljesítményével sok a probléma, a legtöbb gépen használhatatlan úgy ahogy van. A Compizt fellehet helyette tenni, az már teljesen jó, viszont kevésbé kompatibilis és szép. A legjobb tehát ha kikapcsolja az ember az effekteket, de úgy én sem szeretem használni a rendszert.
Az OpenSUSE-vel bizonyára nincs semmi gond, annak idején én is nézegettem, de hát mégsem egy Ubuntu. Az Ubuntu és származékai használatával számos előnyök és plusz dolgok járnak, érdemesebb lehet tehát szerintem ennél maradni.
Mióta berakták az Ambiance témát, azt használom, nekem nagyon bejött. Igaz, hogy a címsort keskenyebbre veszem, mert számomra túlságosan is vastag egyébként. A panelek rondák, alapból hely pazarlóak és bugosak, az AWN-n lőttem be helyette. Egy kis Screenlet még, aztán kész is, nekem igazán nincs szükségem a hatalmas nagy csicsára, mint másoknak.
Ha nem állítottad még be teljesen a rendszert, nem telepítettél már fel minden csomagot, akkor természetesen jobb ötlet egy tiszta telepítés, igen. Nyugodtan telepíthetsz 64 bites rendszert is, nincs vele igazán több probléma mint a 32-essel.
Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Battlefield 6
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós kamerák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest