- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Hi,
Ne haragudjatok, ha spammelni fogom a topic-ot de fejembe vettem, hogy kicsit jobban kiismerem ezt a linuxot

Addig eljutottam, hogy van most egy raid tömböm ami működik. Ezen csak személyes és pótolhatatlan adatokat fogok tárolni. Semmi film meg zene meg játék.
Ezekre van egy 1.5 TB-os külső ketyerém amit rá csatlakoztattam erre az ubuntus gépre és gond nélkül látja.
Kicsit meglepődtem mert arra számítottam, hogy nem fog boldgulni velem mivel amennyire én tudom NTFS fájlrendszer van rajta.A lényeg hogy ezt is megosztanám amolyan NAS tárhelyként, de ugye nem bánnám ha egyser valamiért úgy adódna akkor rá tudjam lökni egy windózos gépre és az tudja irni/olvasni.
A FAT-al ha jol tudom az a baj, hogy 4 GB-nál nagyobb fájolkat nem bír lekezelni az EXT4-et meg nem látja a windows.
De most ez lekezeli az NFTS-t mégis csak? Vagy mi ez itt?

Úgy tudutam NTFS-t max olvasni fog, de simán le strippeltem ez egészet azaz gond nélkül letöröltem róla mindent.
Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs