Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
válasz
martin66
üzenetére
Mikor bejön a bootválasztó menü (F12), akkor normálisan kiírja az eszköz nevét? Az ilyen, hogy USB-FDD meg HDD nem jó, nem így kellene kiírnia neki, hanem konkrétan. Gigabyte lappal jártam már így én is, de írtam már ezt.
Az Ubuntunak semmi köze sem lehet a dologhoz, kizárt, hogy a BIOS-ba tudott volna írni. Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott.
Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség. De az Ubuntu be sem töltődik még mikor a pendrive-ot kiválasztod, nem szólhat bele. Ha kételkedsz akkor húzd le a merevlemezt addig.(#29932) J97: Nem használom a Pidgint, így nem is találkozhattam a jelenséggel, de esetleg segíthet a problémán az alkalmazás frissítése. Elérhető már a 2.7.3-as verzió is, míg a Lucid tárolójában a 2.6.6-os van.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest