Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
martin66
üzenetére
Mikor bejön a bootválasztó menü (F12), akkor normálisan kiírja az eszköz nevét? Az ilyen, hogy USB-FDD meg HDD nem jó, nem így kellene kiírnia neki, hanem konkrétan. Gigabyte lappal jártam már így én is, de írtam már ezt.
Az Ubuntunak semmi köze sem lehet a dologhoz, kizárt, hogy a BIOS-ba tudott volna írni. Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott.
Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség. De az Ubuntu be sem töltődik még mikor a pendrive-ot kiválasztod, nem szólhat bele. Ha kételkedsz akkor húzd le a merevlemezt addig.(#29932) J97: Nem használom a Pidgint, így nem is találkozhattam a jelenséggel, de esetleg segíthet a problémán az alkalmazás frissítése. Elérhető már a 2.7.3-as verzió is, míg a Lucid tárolójában a 2.6.6-os van.
Aktív témák
- Borderlands 4
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- SSD kibeszélő
- Crimson Desert
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest