Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ati 3470 van a gépben. Gond nem tudom hogy volt-e, de ugye szólt az Ubi, hogy megtalálta, és alkalmazzam ha jót akarok.
A bluetooth-al meg pont fordított bajom volt mint ahogy mondod, tehát minden alkalommal elindult, hiába kapcsoltam ki akár gombbal, akár a panelen lévő lehetőséggel. (Igen, ez egy Lenovo Thinkpad R500 notebook.)
A procival is az a helyzet (a CPU órajel változás figyelőt kitettem a panelre), hogy hiába állítottam ondemand módra, nem jegyezte meg, minden új induláskor performance módban tekert.
A szoftverközpont csomag megvolt ugyan, de csak terminálból tudtam indítani, mert sehol máshol nem találtam. Bár most elbizonytalanodtam, lehet hogy majd kiverte a szemem!
Az újratelepítés mellett pedig azért vagyok (és leszek is még párszor), mert a mindenféle sok béna próbálkozás, aminek valószínűleg a 99 %-a helytelen, nem odavaló dolgokkal csak a helyet foglalja, lassítja a rendszert.Egyébként egyenlőre azt látom a legnagyobb hiányosságomnak a parancsok nem ismeretén túl, hogy nem látom át az Ubuntu "szerkezetét". Win-ben (nem csak a grafikus felületen) tudom hogy hová töltök le egy fájlt, látom hogy hová telepítem, tudom hogy futtatható-e, vagy csak a rendszernek kell, stb.
Azzal pedig maximálisan tisztában vagyok, hogy ezt nekem kell pótolnom.
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest