- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Én nem vagyok Upnp párti.
Tudom, hogy egyszerűbb, de én jobban szeretem, ha csak az van nyitva, amit én szeretnék. 
Egy egyszerű 542-es TP-Link-em van. Volt Linksys WRT54GL-em is, csak voltak gondok a szolgáltatással, és azt hittem, hogy a router volt a gond, bár közben kiderült, hogy nem. Kicsit sajnálom, hogy eladtam, de elég a tp-link is.
Meg ez elfér olyan helyen ahol a Linksys nem fért volna. 
Más, mostanság mindig 220-ról ment a noti, nem is volt semmi gond az indítással, most benne van az akksi, na mondom kipróbálom mennyit megy, és töltés utáni indításkor elsőre nem indult el a rendszer. Nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t, ennek hatására leállító lila képernyő, és újraindult. De mást hiába nyomtam, nem reagált semmire.. Szal ezt is csak akkor csinálja, amikor aksiról megy a gép, de tudnám miért..
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, hogy egyszerűbb, de én jobban szeretem, ha csak az van nyitva, amit én szeretnék.