- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem tud valaki valami megoldást a suspend-re? Laptopomon (acer 3103) nem működik, ébresztés után a képernyő összevissza villog meg szétesik. Hibernálás le sem kapcsolja..
Próbáltam uswsusp-pal, de azzal sem ment a Lucid, pedig anno még a 7-es ubuntuval ment asszem..A másik, hogy az fglrx driver feltettem, megjelent menüben a catalyst control center, de azt írta, nincs ATI graphics driver telepítve.. Leszedtem legfrissebb ATI drivert (.run) felraktam, de akkor is azt írta, hogy nincs driver telepítve. Synaptics alól nyomtam egy remove-ot az fglrx-nek, de nem tudta letörölni és most ott van brokenként.. Se újrarakni nem engedi, sem törölni, sem upgradelni mert vmi hiábal elszáll (nem emlékszem pontosan a hibára, és most win alól írok, de vmi E:\var\cache vagy vmi hasonlót írt ki)..
Live CD-ről nem lehet újratelepítés nélkül visszaállítani a rendszerfileokat, alap drivereket stb., anélkül hogy újraraknám az egészet?
Szeretném már használni a rendszert, de állandóan elcsesződik valami

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest