Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát, azt direkt hagytam ki, bár arra gondoltam legelőször, de nem találtam működő tárolót, alapból meg régebbi van még Lucidban is. Ezt meg végül is 1999 óta fejlesztik, rossz csak nem lehet.
harry: szép is lenne, ha ott nézném, nekem az nagyon kényelmetlen lenne. Több fiókom is van, csak nem hagyhatok nyitva ezekért annyi fület. Meg egyenként nézegessem őket, meg frissítsem, ez nem játszik egyáltalán. Itt időnként frissít, meg csak egy katt és lecsekkolja, hogy van-e új mail, kényelmesebb sokkal.
Na mindegy akkor, az idő eldönti, hogy beválik-e, funkcionalitásra, elrendezésileg tökéletes, csak a stabil működésről kell meggyőződnöm.
Siriusb: na akkor megnyugodtam
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest