Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, épp most szedtem le, majd raktam újra a Flash Playert, úgy is, hogy csomagkezelővel raktam fel, úgy is, hogy Mozillával a beépített cucc rakta fel, és ugyanaz a hiba: rákattintok a linkre, megmozdul az animálás miatt, de nem követi a linket!

Az Adobe Flash Player oldalán meg letöltöttem a .deb fájlt, de az közölte, hogy az én platformom nem támogatott, mert 64 bites. Hát ez vicces. Nem igazán találtam olyan lehetőséget, hogy 64 bites verziót válasszak ki. Ez alapján egy béta verziót is letölteni, de szintén nincs 64 bites támogatottság.
Próbáltam Opera, Chrome, FF, Konqueror alatt is, mindenhol ugyanaz a para.
Na, majd még holnap próbálkozom, de egyelőre nincs ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest