Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
én is forumban olvastam és utána kezdtem el utána nézni, hogy tényleg nem lehet kikapcsolni. Azt hol tudom beállítani, hogy az egér görgője mennyit görgessen? mert most valami hihetetlen érzékeny és vagy fél oldalt lapoz, ha hozzáérek.
Valaki fentebb írta, hogy a gyorsbillentyűknél tudom beállítani a speciális gombokat, nem igazán hozta a várt eredményt
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá 
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá