Hirdetés

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Speeedfire #21717 üzenetére

Köszi a választ. :R
    Kiderült, hogy csak totál hülye vagyok ma is :DDD Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy base tag, pl. <base href="http://www.oldalam.hu" />, amitől meg ugye alapértelmezettként az oldalam.hu tárhelyén keresgéli a szükséges fájlokat, és ezen az oldalam.hu-n valóban volt egy .htaccess fájl, ami a felhasználónév-jelszó párost kérte. Én meg a jelszókérés miatt azt gondoltam, hogy átmásoltam a .htaccess fájlt is, emiatt jogosan kérte a jelszót (de valójában jogosan kérte a <base> tag miatt), de a lényeg, hogy a .htaccess nem került át, így nyilván nem is láthattam fájlkezelőben... :U
    De a lényeg, hogy megoldódott, sorry. :D :B

A fájlkezelő témával kapcsolatban: még mindig nem találtam megfelelő Total Commander-alternatívát, ami olyan funkciógazdag és mégis egyszerű lenne, mint az. FTP-kezelés is túl kényelmetlen mindegyik programban, amit eddig láttam.

"amúgy meg minek a biztosnság? ;]"
    Ezt a rejtett fájlokra értetted? :) Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg... :D Dehát hibáiból tanul az ember. Okos ember meg mások hibájából... :DD

Aktív témák