- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi a választ.

Kiderült, hogy csak totál hülye vagyok ma is
Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy base tag, pl. <base href="http://www.oldalam.hu" />, amitől meg ugye alapértelmezettként az oldalam.hu tárhelyén keresgéli a szükséges fájlokat, és ezen az oldalam.hu-n valóban volt egy .htaccess fájl, ami a felhasználónév-jelszó párost kérte. Én meg a jelszókérés miatt azt gondoltam, hogy átmásoltam a .htaccess fájlt is, emiatt jogosan kérte a jelszót (de valójában jogosan kérte a <base> tag miatt), de a lényeg, hogy a .htaccess nem került át, így nyilván nem is láthattam fájlkezelőben... 
De a lényeg, hogy megoldódott, sorry.

A fájlkezelő témával kapcsolatban: még mindig nem találtam megfelelő Total Commander-alternatívát, ami olyan funkciógazdag és mégis egyszerű lenne, mint az. FTP-kezelés is túl kényelmetlen mindegyik programban, amit eddig láttam.
"amúgy meg minek a biztosnság?
"
Ezt a rejtett fájlokra értetted?
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...
Dehát hibáiból tanul az ember. Okos ember meg mások hibájából... 
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy 

"
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...