Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi a választ.

Kiderült, hogy csak totál hülye vagyok ma is
Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy base tag, pl. <base href="http://www.oldalam.hu" />, amitől meg ugye alapértelmezettként az oldalam.hu tárhelyén keresgéli a szükséges fájlokat, és ezen az oldalam.hu-n valóban volt egy .htaccess fájl, ami a felhasználónév-jelszó párost kérte. Én meg a jelszókérés miatt azt gondoltam, hogy átmásoltam a .htaccess fájlt is, emiatt jogosan kérte a jelszót (de valójában jogosan kérte a <base> tag miatt), de a lényeg, hogy a .htaccess nem került át, így nyilván nem is láthattam fájlkezelőben... 
De a lényeg, hogy megoldódott, sorry.

A fájlkezelő témával kapcsolatban: még mindig nem találtam megfelelő Total Commander-alternatívát, ami olyan funkciógazdag és mégis egyszerű lenne, mint az. FTP-kezelés is túl kényelmetlen mindegyik programban, amit eddig láttam.
"amúgy meg minek a biztosnság?
"
Ezt a rejtett fájlokra értetted?
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...
Dehát hibáiból tanul az ember. Okos ember meg mások hibájából... 
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpársportok
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy 

"
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...