Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyurman
üzenetére
éppen most csináltam ezzel a módszerrel. Eddig mindig úgy csináltam, hogy újraindításkor a menüben root prompt-ot kértem, de nagyjából akkor is ez volt az eredmény. Olvasgattam neten, és írták envyng-vel hogy kell telepíteni, hát nekem nem jött be, én nem ajánlom senkinek. Ott olvastam először, hogy ezt a gdm stop-ot úgy kell kiadni ahogy te is irtad, és utána feltettem a drivert. Most kivételesen nem volt az elején a figyelmeztető üzenet, hogy level 1-be futtassam, viszont felirtam mi volt a gondja. Valami xserver-xorg-core-t nem tudott megnyítni ovlasásra, viszont ettől függetlenül felment és most működik tökéletesen

köszönöm a segítséget
A Chrome-mal sikerült a flash lejátszást is megoldanám, már csak egy van hátra, hogy felcsatoljak egy particiót amit alinux nem lát.
Az adminisztráció/lemezkezelő szerint van egy 160 gigás vinyóm 3 particióval 1 swappal és két NTFS-sel. De a Storace Device Manager szerint ezen a vinyón csak 2 partició van, egy swap meg egy másik, ami a múltkor még ext3 volt, most meg NTFS és megegyezik egy másik particióval.
Tehát amit én szeretnék felcsatolni annak a vinyónak az a neve, hogy Pajti, és a /dev/sda-n található. A Storage... szerint az sda-n van a sda2 ugyanaz mint mint a sdc5, ha az egyik lecsatolom a másik is lecsatolodik
Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest