Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, más találkozott-e már ezzel a jelenséggel Ubuntu 9.1 alatt:
Félek, hogy nem tudom pontosan megfogalmazni. Szóval úgy tűnik, hogy van valamiféle háttérkép, ami mindenütt ott van. Olyan, mintha elkezdenék egy papírra egymást metsző ellipszisforma vonalakat firkálni. Ez jelenik meg egy pillanatra a legördülő menüknél, ahogy előtűnnek. Ez még nem lenne zavaró. De a Compiz kocka forgatásakor már nagyon zavaró tud lenni. Ha ugyanis egy kicsit átlátszóra állítom, akkor azonnal megjelenik azokon a részeken, amelyeket nem takar ablak.
Nem tudja valaki megmondani, hogy ez micsoda, hol találom meg, illetve hogy írthatom ki. (Vagy legalábbis hogy tudok képernyőképet készíteni róla, mert nem biztos, hogy érthető volt, amit itt összehordtam...)
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest