Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, más találkozott-e már ezzel a jelenséggel Ubuntu 9.1 alatt:
Félek, hogy nem tudom pontosan megfogalmazni. Szóval úgy tűnik, hogy van valamiféle háttérkép, ami mindenütt ott van. Olyan, mintha elkezdenék egy papírra egymást metsző ellipszisforma vonalakat firkálni. Ez jelenik meg egy pillanatra a legördülő menüknél, ahogy előtűnnek. Ez még nem lenne zavaró. De a Compiz kocka forgatásakor már nagyon zavaró tud lenni. Ha ugyanis egy kicsit átlátszóra állítom, akkor azonnal megjelenik azokon a részeken, amelyeket nem takar ablak.
Nem tudja valaki megmondani, hogy ez micsoda, hol találom meg, illetve hogy írthatom ki. (Vagy legalábbis hogy tudok képernyőképet készíteni róla, mert nem biztos, hogy érthető volt, amit itt összehordtam...)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi