- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Feldobták előttem az ati vga kérdést, én is ezzel kapcsolatban kérdeznék. Problémám a következő: mobility raderon hd 3430-om van. Régebben amikor elkezdtem linuxozni, kérdezgettelek titeket a vga driverrel kapcsolatban...akkor nem jutottunk dűlőre, úgyhogy hagytam a linuxot

Akkor a következő volt a jelenség: ha feltettem az ubuntu által ajánlott zárt drivert a gépre, a bejelentkező képernyő megfagyott, ha esetleg beindult a gép(ritkán volt ilyen), akkor hamar megadta magát a rendszer.
Annyit változott azóta a dolog, hogy mostmár az ati oldaláról is felkúszik a driver a gépre, viszont ugyanúgy a fenti eredményt produkálja.(gondolom az ubuntu általi zárt driver, ugyanezt telepíti manuálisan)Én vagyok a béna, vagy másoknak is hasonló hibajelenséget produkál az Ubuntu?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest