- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Egyszer valaki leírhatná nekem őszintén, hogy miért használ pont Kubuntut. Mik a valódi előnyei a default ubi-lemez telepítéséhez képest?
(#20902) 78zolika: "sok jót halottam róla" Nos én mondhatok róla rosszat is neked: Ha a WINE-t is bekalkulálom, akkor az ubi alatt többminden XP-s munkaprogramom működik mint w7 alatt. Mivel Az XP-t ilyen módon lecserélni nem tudom, a nem helyette, hanem mellette elv miatt második oprendszernek akkor már nem a w7-et választom, hanem az ubit. Ráadásul ez utóbbira nem kell pénzt sem költenem. Vagyis a w7 nálam labdába sem rúg. És még mielőtt azt gondolnád, hogy az én esetem valami egészen speciális eset, megnyugtatlak, a legtöbb cégnél pont ugyanez a helyzet. megveszik a w7-et, mert ki kell próbálni, de egyenlőre semmit sem csinálnak vele. A a WINE-t ilyen ütemben fejlesztik, könnyen lehet, hogy a w7 nem váltja be a hozzáfűzött picipuha nagy reményeit...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Politika
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!