Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
válasz
FixY67
üzenetére
Nem, tényleg nem értem, miért beszélsz marhaságokat, ráadásul rossz példát mutatva a wannabeknek.
A Nagios system requirements oldalán ez van:
System Requirements
The only requirement of running Nagios is a machine running Linux (or UNIX variant) and a C compiler. You will probably also want to have TCP/IP configured, as most service checks will be performed over the network.
You are not required to use the CGIs included with Nagios. However, if you do decide to use them, you will need to have the following software installed...
1. A web server (preferrably Apache)
2. Thomas Boutell's gd library version 1.6.3 or higher (required by the statusmap and trends CGIs)Mivel itt sehol nem igénylik az Intrepidet, én javasolnám helyette a Hardy-t, mint 5 évig támogatott verziót (8.04). Nagios erre is simán felmegy, sőt, ha jól látom, plugin-gyűjtemény is van hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Videó stream letöltése
- Robotporszívók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest