Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ukraan
üzenetére
Igen, rendesen megy boot menüvel, ami elég szokatlan volt nekem, mert elsőre sosem tudta megcsinálni a linux. (nem csak ubuntuval próbálkoztam
)
De legutobb, mikor kezdett a fővinyom meghalni, azt csináltam, hogy másik winchesterre tettem a linuxot, és annak a vinyónak az elejére telepítettem a grubot, és attól függően, hogy linuxot vagy win-t akartam a POST alatt átállítottam, hogy melyik vinyóról bootoljon. (Mondjuk akkor valamiért nem engedte arra a vinyóra tenni a linuxot, amire szerettem volna, azért lett ez a megoldás, viszont féltettem a windowsomat, ezért inkább nem az elsődleges vinyóra tettettem a grubot)Ha a C-re akarod tenni az ubuntut, akkor csak a wubi megoldás marad, mert különben egy teljesen külön partició kell neki. Én mondjuk azt a verziót nem ismerem. Arról nem tudok nyilatkozni, de azt hallottam nem működik rosszul.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Androidos tablet topic
- Sorozatok
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)